≫ 

Najveći zavodnik NBA lige: Rodmanove ljubavne afere sa Madonom, Karmen Elektrom i Vivikom Foks

Popularni "crv" bio je i ostao upamćen po svojim skokovima na terenu, ali i ljubavnim aferama van njega

  • 2
Denis Rodman, Karmen Elektra, Madona i Vivika Foks Foto-montaža: Profimedia

Na neke ljubavne avanture Denisa Rodmana podsetio nas je i dokumentarni film „Poslednji ples” koji je emitovan pre nekoliko meseci.

Rodman je bio pravi ljubavnik koji je osvajao najlepše žene šoubiznisa poput Madone, Karmen Elektre, Dženi Bas vlasnice Lejkersa i Vivike Foks.

Jedna od prvih veza bila mu je sa Madonom, možda i najpopularnijom pevačicom svih vremena.

Denis Rodman je 1994. godine izlazio sa Madonnom. Svet se iznenadio kad su Rodman i Madonna zajedno izašli na scenu. Njihov "udar" na medije je trajao samo navodna dva meseca, ali i dalje je jedan od najpopularnijih odnosa sa slavnim ličnostima u istoriji.

Snimali su čak i naslovnicu časopisa VIBE za izdanje iz juna 1994. gde je Madona intervjuisala Rodmana, ali on nikada nije objavljen zbog sukoba iza kulisa.

Rodman je otkrio da je slavna pevačica po svaku cenu želela da postane majka.

- Rekla mi je da će mi platiti 20 milona dolara ako joj napravim dete i ako ga uspešno rodi - rekao je Rodman koji je 1994. bio u vezi s poznatom pevačicom.

Rodman je ispričao deo njihove intime.

- Pokušao sam da joj napravim dete u Central parku. Tamo je imala trospratni stan. Ja sam se kockao u Las Vegasu, a ona je bila u Njujorku. Zvala je i rekla mi: "Denise, znaš šta? Ja ovuliram". Posle toga je poslala avion po mene. Odleteo sam za Njujork i našao se s njom - ispričao je Rodman.

Dennis Rodman je posle Madone bio u vezi sa glumicom Vivikom A. Foks 1997. godine

Vivika A. Foks bila je jedna od najtraženijih glumica 90-ih. Glumica je glumila u nizu hit filmova, uključujući Dan nezavisnosti, Set It Off i Soul Food. Izlazila je sa nekoliko poznatih muškaraca u doba svog procvata, a jedan od njih bio je Rodman.

Foks nikada nije potvrdila njihovu vezu, ali uzela je Rodmana za svoj sastanak sa dodelom Oskara 1997. Rodman je uvek bio taj koji je "ukrao šou" pušio je cigaru dok su on i Foks šetali crvenim tepihom, što je prvi put da je iko ikada radio emisiju na dodeli nagrada.

Njihova veza je navodno trajala godinu dana. Foks se udala za pevača Krstofera "Sikk-Nine" Harvest. Par se razveo 2002.

Već sledeće godine Denis Rodman se oženio Karmen Elektrom 1998. godine.

Rodmanov brak sa manekenkom koja se pretvorila u glumicu Carmen Electra bio je drugi za NBA zvezdu. Prvi put su se upoznali 1998. godine i ubrzo venčali. Zvezda Bejvoča rekla u intervjuu za Opru Vinfri da se upoznala i zaljubila u Rodmana u ranjivom trenutku svog života.

Prema Elektri, njenoj majci je dijagnostikovan tumor na mozgu i umrla je samo nekoliko dana nakon što je glumica otputovala kući kako bi bila sa bolesnom mamom. Ona i Rodman pobegli su u Vegas i doživeli burnu vezu.

Karmen je iskoristila dokumentarac da da intervju "Los Anđeles Tajmsu" u kom se seća sezone sa Rodmanom.

- Jednom mu je tim dao slobodan dan, Denis je rekao da će me iznenaditi. Stavio mi je povez preko očiju i stavio me na svoj bicikl, a kad mi je otvorio oči, bili smo u trening centru Bulsa-  kaže Elektra koja je otišla korak dalje govoreći šta su tamo tog dana radili.

- Bilo je ludo. Bili smo kao dvoje dece u prodavnici bombona. Imali smo seks na svakom mestu, u sobi za oporavak, u teretani, na terennu - rekla je ona.

Razveli su se šest meseci nakon kasnije.

Video: Sećate li se koja sportska ličnost je najbolji prijatelj Kim Džong Una?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hard

    31. decembar 2020 | 08:48

    Ljubav na prvih 12inča mesa i na to da ne tražiš pozajmicu tj da si atraktivni sportista milioner

  • 😊

    28. decembar 2020 | 02:08

    Електра 😍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA