Ostavio trudnu devojku, pa smuvao jednu od najlepših žena sveta: Vezista Rome u ljubavnom trouglu

"Procurila" informacija zašto je reprezentativca Italije raskinuo dugogodišnju vezu i uplovio u onu sa 12 godina starijom devojkom

  • 4
Nikolo Zaniolo Foto: Instagram.com/nicolozaniolo

Možda ima samo 21 godinu, ali vezista Rome Nikolo Zaniolo iza sebe već ima komplikovan ljubavni život!

Život zbog kog se poslednjih nekoliko dana nalazi u žiži italijanske i svetske javnosti, jer je raskinuo vezu sa dugogodišnjom devojkom Sarom Skaperotom i potom "smuvao" 12 godina stariju Rumunku Madalinu Geneu.

U pitanju je atraktivna glumica, jedna od najlepših žena sveta, koja ima ćerku iz prethodne veze, dok će Zaniolo uskoro takođe postati otac sa pomenutom Sarom s kojom se raziša.

- Moja veza sa Sarom je već duže vreme gotova. Jednostavno smo shvatili da se više ne slažemo. Neke stvari se prosto nisu uklapale u moj život profesionalnog fudbalera - rekao je Zanilo za "Gazetu delo Sport" i dodao:

- Nekoliko puta smo sanjali o porodici, neću to da poreknem, ali su stvari krenule drugačije. Kada mi je rekla da je trudna, bio sam iskren i rekao sam da nisam spreman za takvu obavezu. Pogotovo jer se nismo slagali. Odlučila je da nastavi trudnoću i ja to poštujem.

Istakao je Zaniolo i da će prihvatiti ulogu oca i da će ispunjavati sve obaveze, a zamolio je i medije da prestanu više da pišu o njegovom privatnom životu i da se fokusiraju na teren.

U nastavklu možete pogledati i fotografije Madaline Genee s kojom je vezista Rome ušao u vezu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ziks

    30. decembar 2020 | 20:34

    Joj robe...

  • DARKO 100%

    30. decembar 2020 | 20:14

    Slusaj mene radi kako znas

  • Žarkov Dragan

    31. decembar 2020 | 09:41

    Daj molim te dugo vremena se ne slažu a napravio joj dete!Ovaj treba da se zapita i stavi prst na čelo dali je to normalno.Još je zelen i shvatiće jednog dana ali biće kasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA