≫ 

Irvasi me čekaju, nemam zvono pa sam improvizovao: Novak u kostimu Deda Mraza čestitao praznike

Đoković se na zanimljiv način obratio fanovima

  • 3

U društrvu porodice, supruge Jelene, sina Stefana i ćerkice Tare, najbolji svetski teniser Novak Đoković čestitao je svima Novu 2021. godinu!

Novak je na Instagramu okačio fotografiju Jelene i dece kojima pravi društvo u kostimu Deda Mraza, dok je kroz čestitku poželeo puno sreće, zdravlja i ljubavi u svakoj mislu, delu i osećanju.

Takođe, Novak je okačio i video snimak u kom je imao zanimljivo "izlaganje."

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Ho, ho, ho... Srećna Nova godina i božićni praznici od Deda Mraza. Izvinjavam se, nisam imao zvono pa sam morao da improvizujem. Evo i poklona, irvasi me čekaju. Veliki pozdrav i doviđenja - poručio je Đoković.

Novak, inače već duže vreme boravi u Srbiji i tom prilikom je obilazio lepote naše zemlje. Poslednja destinacija mu je bila na Divčibarama, a nekoliko sati pre ispraćaja stare godine Nole je podelio s fanovima video jednog od svojih zahtevnih treninga.

Trčeći u snegu kao Roki Balboa uoči okršaja sa Ivanom Dragom, uz adekvatnu muzičku podlogu, Novak je "nabijao" kondiciju za početak teniske sezone koji ga očekuje početkom februara u Australiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA