Snimio spot sa atraktivnim devojkama i zaradio milion evra: Ronaldinjo preokrenuo život za 4 meseca

Brazilac procvetao po izlasku iz zatvora

  • 1
Ronaldinjo Printskrin: Youtube/TROPA DO BRUXO

Prethodna 2020. godina bila je izuzetno teška za legendarnog brazilskog fudbalera Ronaldinja, barem njen deo dok nije izašao iz zatvora!

Nakon što je sa rođenim bratom uhapšten u Paragvaju, gde je proveo 32 dana - a potom otišao u kućni pritvor (ukupno 171 dan), Brazilac je prosto "vaskrsnuo" pred kraj godine.

Naime, tamošnji "El Pais" piše da je Ronaldinjo za četiri meseca na slobodi zaradio oko milion evra odličnim ulaganjem u biznis - uz napomenu da je zbog istog svojevremeno morao da proglasi bankrot.

Ronaldinjo je nedavno dobio status počasnog građanina u Belo Horizonteu, te je promovisao izgradnju novog stadiona Atletiko Mineira. Zatim je uložio i u muziku, otvorio svoj studio i snimio spot sa poznatim reperom Đongom.

Taj video je imao milion pregleda za manje od sedam dana, što i nije iznenađenje s obzirom da spot obiluje velikim brojem atraktivnih devojaka u bikiniju.

Takođe, Ronaldinjo je lansirao i sopstveni brend organskog džina  koji se zove R-ONE, a koji se koristi u pomenutom spotu. Snimio je nekoliko bitnih reklama, postao je ambasador turizma, kao i e-sporta.

Ono što bi trebalo da obeležio 2021. godinu, a tiče se Ronaldinja, jeste film o njegovom životu koji se s nestrpljenjem čeka.

- Teška faza se bliži kraju, hvala Bogu. Nemam reči da vam se zavhalim za reči brige i podrške koje sam dobijao psolednjih meseci - napisao je Ronaldinjo uz objavljeni trejler.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Ciganin 1976

    5. januar 2021 | 11:41

    NAJVECI !!! SVIH VREMENA !!! 💪💪💪👑👑👑⚽⚽⚽

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA