≫ 

Gobeljić nije jedini: I Nedović poveo ženu po badnjak, zajedno tražili drvo u šumama oko Atine

Košarkaš Panatinaikosa uspeo je da pronađe badnjak i u prestonici Grčke

  • 33

Mnogi sportisti pohvalili su se na društvenim mrežama fotografijama sa seče badnjaka, a mnogima je zapalo za oko to što je Marko Gobeljić poveo u šumu po badnjak svoju devojku Katarinu Grujić, iako bi ona, prema pravoslavnim običajima trebalo da ostane kod kuće, da ga čeka dok donese badnjak i da spremi česnicu.

Međutim, nova vremena donose i nove običaje, pa je tako Grujićeva pravila selfi dok je njen dragi išao u šumu, a zabeležila je i njihovu zajedničku fotografiju.

Ali Gobeljić nije jedini od srpskih sportista koji je po badnjak pošao sa ženom. Isto je uradio i košarkaš Nemanja Nedović, čija je supruga, manekenka Mina Milutinović, objavila snimke iz Grčke, gde je Nedović sa posečenim badnjakom.

Nedoviću svakako opravdanje može da bude to što trenutno živi u Atini, i sigurno nije bilo lako pronaći hrastovo drvo, pa je kolima morao da ode u okolne šume, ne bi li pronašao badnjak.

Kada je već otišla po badnjak, Mina je to ovekovečila kamerom svog telefona i obajvila snimke na svom profilu na Instagramu, a društvo im je pravio i njihov pas.

Video: Kako je izgledala svadba Nemanje Nedovića i Mine Milutinović

Polufinale Liga kupa donosi nam večeras (20.45) mančesterski derbi! Junajted igra u sjajnoj formi, deli prvo mesto u Premijer ligi, Siti je vezao tri pobede, ali ni jedni ni drugi se ne odriču ovog trofeja kojem su tako blizu. Kvota na keca na Old Trafordu je 3,35, iks je 3,45, dvojka 2,15, a kvota na GG3+ je 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Mančester Siti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gm

    6. januar 2021 | 14:23

    Obicaj je da zene ne idu da seku badnjak, ali ko jos to gleda i ko jos to postuje.... Na zalost.....

  • Nikola

    6. januar 2021 | 14:08

    A sto domacice ne ostadose kuci da spreme nesto eto da se obiljezi zene ne idu po badnjake no domacina docekuju kuci poz iz cg # niksica

  • Minja

    6. januar 2021 | 14:40

    Zbog ovakvih nazalost izumire prava tradicija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA