≫ 

Dileta Leota u vezi sa najpoželjnijim muškarcem sveta: Deda mu iz Prištine, žene lude za njim

Poznata voditeljka je navodno uplovila u romansu sa turskim glumcem

  • 1
Džan Jaman Džan Jaman Foto: Prifimedia/Splash

Atraktivna italijanska voditeljka Dileta Leota, koja je u poslednje dve sezone postala zaštitno lice Serije A, navodno je uplovila u vezu sa trenutno jednom od najpoželjnijih muškaraca sveta!

U pitanju je Džan Jaman, turski glumac koji povremeno radi i kao model - a koji je nedavno boravio u Rimu i tom prilikom izazvao opštu "histeriju" fanova.

Jaman je odseo u istom hotelu u kom se nalazila i Dileta, dok italijanski mediji prenose reči jedne radio vodteljke koja je u programu uživo poručila da su njih dvoje viđeni kako se strastveno ljube.

Dokaza za to i dalje nema, ali se mnogi pozivaju i na cveće koje je Dileta misteriozno "pronašla" u sobi i koje je navodno sam Jaman poslao. Uostalom, veliki broj komentara na fotografiju upravo navodi na to.

Da su bili u istom hotelu "otkriveno" je i zahvaljujući fotografijama sa Instagram storija koje su objavljivanje, a vredi pomenuti da su oboje određeno vreme bili sami.

Džan Jaman Fanovi Jamanu nisu dali mira Foto: Profimedia

Sam glumac je poslednjih nekoliko meseci često boravio u Rimu, tvrde italijanski mediji, dok je Dileta navodno "okrenula novi list" posle raskida sa bokserom Danijeleom Skardinom.

Zanimljivo, Džan vodi poreklo sa Kosova i Metohije, što je i sam svojevremeno priznao u jednom intervjuu.

- Moj deda je živeo u Prištini, gde se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istanbulu, baš kao i ja - rekao je glumac čiji roditelji su deca imigranata.

U nastavku pogledajte i zbog čega Džan nije mogao da odoli Dileti:

Malo je onih koji su očekivali Mančester Junajted u vrhu tabele Premijer lige posle 16 kola, ali sjajna serija Đavola i dalje traje, a večeras (21.15) imaju priliku da je produže na gostovanju Barnliju. A kvota na dvojku u Mozzartu je najveća na svetu – 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barnli – Mančester Junajted.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trpac

    28. februar 2021 | 01:39

    I breee pa sta,njeno dupe ne smrdi?Trpacica kao i svaka druga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA