Radnik u perionici slupao fudbaleru "ferari" od 300.000 €, a njegova reakcija je iznenadila sve

Čuvar mreže Federiko Marketi pokazao da mu je ljudski život važniji od materijalnih stvari

  • 10
Federiko Marketi Foto: Instagram.com/officialmarchetti; Printskrin: Corriere.it

Golman Đenove Federiko Marketi, koji je svojevremeno branio i za reprezentaciju Italije, doživeo je neprijatnost u perionici automobila, gde je došao da pokupi svoj "Ferari 812 Superfast" od 300.000 evra, a video ga slupanog, umesto opranog.

Kako prenose italijanski mediji, jedan radnik u perionici je hteo da pomeri auto, ali je izgubio kontrolu nad njim i zakucao se u ogradu uz put, pri čemu je vozilo pretrpelo velika oštećenja.

Uz to je oštetio i nekoliko drugih automobila, najmanje pet, koji su bili parkirani na drugoj strani ulice.

Iako bi mnogi proključali od besa zbog ovakve stvari, Marketi je sačuvao pribranost i pokazao da mu je ljudski život važniji od materijalnih stvari.

Kada ovako nešto još uradi fudbaler, koje prati glas da su bahati, "operisani od empatije", onda to dodatno dobija na značaju.

- Jako mi je žao što se to dogodilo. Hvala bogu, niko nije povređen i to je ono što je najvažnije. Verujem da su neke druge stvari važnije u životu - napisao je on na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA