≫ 

Tim preboleo Srpkinju, zaveo prelepu cirkusku igračicu: Presrećan kreće na AO, pomenuo put s Novakom

Austrijski teniser uplovio u novu emotivnu vezu i potvrdio da je srećan, ali i da ne želi da otkriva više detalja iz privatnog živta

  • 4
Lili Paul, devojka Dominik Tim Dominik Tim sa novom Devojkom, Lili Paul; Foto: Instagram.com/lillypaul/

Dominik Tim će 2020. godinu pamtiti kao najuspešniju u svojoj karijeri, iako je ona presela većem delu planete zbog pandemije korona virusa. Austrijski teniser je uspeo prošle godine da dođe do svoje prve Grend slem titule, igrao je i finale u Australiji, i završio je godinu po prvi put kao treći na rang listi.

Sudeći po početku 2021. godine, pred njim su lepe stvari jer je i na privatnom planu zadovoljan. Naime, Tim je nedavno na Instagramu objavio fotografiju sa lepom crnkom uz romantičnu vatricu i vino, a ispostavilo se da mu je to nova devojka, Lili Paul, ćerka osnivača cirkusa Ronkali, koja je i sama umetnica i igračica u tom istom cirkusu.

Lili na Instagramu prati više od 150.000 ljudi, a nema sumnje da će joj veza sa Timom dodatno podići popularnost u Austriji i Italiji, odakle joj je majka, kao i u Nemačkoj, gde je Tim posebno popularan.

Tim je u prošlosti imao vezu sa Kristinom Mladenović, francuskom teniserkom srpskih korena, koja je svojevremeno i bila u njegovoj loži i bodrila ga, čak i u duelima protiv Novaka Đokovića.

Austrijski teniser i Mladenovićeva su raskinuli početkom 2020. godine, a razlog je bilo to što su oboje teniski profesionalci i retko su u prilici da zajedno provode vreme.

Tim je u pismu koje je objavio na svom sajtu potvrdio vezu sa Lili, ali je istakao da svoj privatni život neće izlagati javnosti. Takođe je poručio i da mu je želja da u 2021. godini osvoji drugi Grend slem, kao i da će putovati u Adelejd sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom.

- Koja su mi očekivanja od 2021. godine. Prvo, treniraću u trening kampu u Adelejdu sa Novakom i Rafom da se pripremim igru pred ATP kup. Želim da podignem samopouzdanje, za početak sezone moram da budem 100 odsto spreman. Očito je da sam dokazao da mi prijaju uslovi u Melburnu. Moja želja za 2021. godinu je da osvojim svoju drugu Grend slem titulu, naravno - istakao je Tim i potvrdio da ima novu devojku.

- Inače, postoje i neke privatne vesti. Nikad nisam pomislio da će moja Instagram fotografija sa Lili izazvati takvo oduševljenje. U roku od nekoliko sati sam imao zahteve za intervjue iz Nemačke i Austrije, koje sam morao da odbijem. Moj privatni život će ostati privatan, međutim, toliko ću reći svojim obožavateljima. Lili sam prvi put upoznao u Beču. Dobro se slažemo, možemo zajedno da se smejemo i uživali smo u nekoliko zajedničkih dana koje smo imali do sada - rekao je Tim u svom pismu navijačima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA