Imala je odnose na OI noć pre nastupa, svi je prepoznaju po tetovaži na butini, sada je top model

Ingrid se istovremeno priprema i za OI u Tokiju

  • 6
ngrid oliveira96 Foto: Instagram/ngrid.oliveira96

Do Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru za Ingrid Oliveiru praktično su čuli samo oni dobro upućeni u brazilski sport, ali je ova atraktivna skakačica u vodu nakon pomenutog takmičenja postala poznata širom sveta.

Naravno, razlog za to je skandal koji je izazvala tokom Igara na kojima je imala seksualni maraton sa veslačem Pedrom Gonkalvešom noć pre takmičenja, kada je zamolila svoju partnerku u skokovima Đovanu Pedroso da izađe iz sobe kako bi imala odnose.

Đovana je najpre odbila da izađe iz sob, jer su njih dve imale takmičenje već sledeći dan, ali ju je Ingrid ubedila da će biti spremna. Nije bila, i njih dve su ostale bez medalje uprkos tome što su bile favoritkinje. Ingrid je dobila suspenziju tada, a polako je počela da pada u zaborav posle tog skandala.

Ingrid je tek tri godine posle OI odlučila da izađe u javnost sa svojom pričom kojom je poručila da je bila iskrivljena.

- Ispričaću vam istinu. Odvela sam Pedra u sobu, ali nisam nikoga izbacila iz nje zbog toga. I nisu me izbacili s Igara. Nas dvoje smo u jednom trenutku hteli nešto više, kao i mnogi drugi. Bolt je u sobu odveo devojku koja nije imala akreditaciju, ljudi su otvarali Tinder profile kako bi flertovali.

- Ali samo je moj slučaj procurio. Nisu nas izbacili jer smo imali besprekornu istoriju. Kad su mi rekli da će sve izaći u medije, plakala sam danima. Znam da sam pogrešila i toga sam svesna. No nisam zaslužila da se tako ponašaju prema meni. Cela priča je bila iskrivljena - rekla je ova Brazilka svojevremeno.

Skokove u vodu nije napustila, sredinom januara je gostovala u jednoj brazilskoj emisiji gde je pričala da se priprema za OI u Tokiju i koliko joj je teško da trenira tokom pandemije. U međuvremenu je postala i top model, te zbog svog seksi tela najviše reklamira kupaće kostime.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    2. februar 2021 | 18:59

    Da li vam je poznato koliko hiljada kondoma se utroši na svakoj Olimpijadi i zašto brojni sportisti ne napuštaju olimpijsko selo ni nakon što završe sa takmičenjem?

  • Ћук

    2. februar 2021 | 18:58

    Нико теби није крив што си уштројен па те секс не занима...мене богами са 35+ и те како занима

  • Milos

    2. februar 2021 | 18:17

    Ne kapiram tu bolesnu zelji za seksom. Mogao bih sad 10 stvari boljih od seksa da nabrojim. Jedno je kad imas 16 godina pa ti seks predstavlja nesto najbolje ali ne kapiram ljude koji imaju preko 30 pa im je seks i dalje neka bitna stavka. Vruca jagnjetina, vruca lepinja i kajmak itd. su mi daleko zanimljivije od seksa sa stalnom partnerkom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA