≫ 

Najveći šmeker među srpskim teniserima: Bio s plejboj zečicom, oženio manekenku, mučio Federera...

Ilija Bozoljac je često medijima bio interesantan zbog svog privatnog života, ali se poslednjih 10 godina skrasio uz šest godina stariju suprugu Andrianu

  • 0
Bozoljac Foto: MN Press, PRofimedia

Ilija Bozoljac bio je talentovani srpski teniser, koji je svojevremeno važio za veliku nadu našeg tenisa, ali je na kraju poznatiji bio po tome što je važio za jednog od najvećih šmekera među srpskim sportistima i zbog devojaka koje je "šetao".

Sa njim je u vezi svojevremeno bila Anastasija Buđić, plejboj zečica, učesnica VIP Velikog brata, kao i članica grupe Models. Ipak njihova veza nije potrajala i posle šest meseci odlučili su da je okončaju.

Bozoljac je u gradu bio jedan od momaka za kojima su jurile žena, ali ga je na kraju "ukrotila" šest godina starija manekenka, koja je sada njegova supruga - Andriana Bozoljac.

Iako mu je rekordan renking 101. mesto, Bozoljac ipak može da se pohvali da je sa Srbijom osvojio titulu u Dejvis kupu, najprestižnijem turniru kada su u pitanju reprezentacije. Tada je bio u ekipi koja je na čelu sa Novakom Đokovićem, Jankom Tipsarevićem, Viktorom Troickim i Nenadom Zimonjićem osvojla titulu, posle čeka je palo i čuveno "šišanje na ćelavo".

Krasio ga je neobičan stil igre, jer nije igrao klasičan forhend, već je taj udarac izvodio sa dve ruke, pa je faktički igrao samo bekhend.

Ipak, taj stil igre bio je očigledno nezgodan za jednog od najboljih igrača svih vremena Rodžera Federera, koji se namučio protiv njega u oba njihova duela. Jedan od njih bio je i na Vimbldonu, kada je Bozoljac osvojio set protiv rekordera po titulama na najprestižnijem teniskom turniru sveta, a i u drugom njihovom duelu je Bozoljac uspeo da mu uzme set, ali je Švajcarac slavio sa 2:1.

Pogledajte u galeriji neke od fotografija Bozoljca tokom karijere, sa suprugom, ali i kako izgleda danas:

Pogledajte i neke od fotografija Ilijine supruge:

Video: Najbolji teniser sveta promenio profesiju: Obukao specijalno odelo i obradovao mališane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA