Obožava da deli seksi fotke i pokazuje tetovažu: Žena novog igrača Liverpula je veća zvezda od njega

Ebi je privukla veliku pažnju tamošnjih medija

  • 2
Ebi Kolvin, Ben Dejvis Printskrin: Instagram/abbie colvin

Dolazak Bena Dejvisa iz Prestona u Liverpul u smiraj prelaznog roka bio je veliko iznenađenje za sve, ali ne i za njegovu suprugi Ebi Kolvin koja se ovih danba nalazi na naslovnim stranama britanskih medija!

Pre svega zbog atraktivnog izgleda, ali i zbog činjenice da je javno poručila da je Ben zaslužio prelazak u redove aktuelnog šampiona Engleske.

Ebi ima 23 godine i dva sina sa Benom koji je ponikao u Prestonu i za kog kažu da bi u buduće vreme mogao da vredi pet puta više od onoga koliko su ga Redsi platili. A platili su ga 1.6 miliona evra.

Što se tiče njegove supruge, ona je takođe i advokat koja je usko povezana sa organizacijama koji se bave borbom protiv karcinoma. Uostalom, često je putem svojih društvenih mreža pokušavala da probudi svest građana.

Ono što Ebi odlikuje jesu i tetovaže koje poseduje, a posebno se ističće ona mala palma na desnoj strani butine. U nastavku pogledajte i fotografije devojke koja bi mogla da bude zvezda Enfilda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA