≫ 

Nada Topčagić imala samo jednu poruku za Ibrahimovića kad je videla snimak gde slavi uz njen hit

Folkerka oduševljena performansom Šveđanina

  • 12
Nada Topčagić Nada Topčagić; Foto: ATA Images

Fudbalski superstar Zlatan Ibrahimović briljirao je u nedelju na terenu sa dva gola, ali i van njega - đuskanjem uz mega hit Nade Topčagić "Jutro je".

Brzo se Ibrin folk performans, koji je "okačio" na svoj Instagram, "primio" i na ovim prostorima odakle i on vuče korene, a nije dugo prošlo do momenta kada ga je videla i čula osoba uz čiji je glas pao u trasn.

Kontaktirali smo poznatu folkerku, potvrdila nam je da je pogledala Ibrahimovićev kućni nastup, a evo i šta nam je još rekla. Zapravo, imala je samo jednu želju vezanu za asa Milana.

- Videla sam snimak i baš sam se obradovala, nadam se i volela bih da ga vidim kada bude došao u Beograd - rekla je Nada za Telegraf.

S obzirom na to da će meč Zvezde i Milana, koji se igra 18 . februara, najverovatnije proteći bez prisustva navijača, ostaje da se vidi da li će se možda naći mesto za Nadu kako bi mogla da upozna Ibrahimovića, ali i on nju.

Zvezda je na potezu...

Video: Ibra luduje uz Nadu Topčagić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA