≫ 

Jedna od najzgodnijih teniserki ispala sa AO već u 1. kolu

Keti Bulter preslaba za Ruskinju Kasatkinu

  • 3
Keti Bulter Foto: AP/Tanjug

Atraktivna britanska teniserka Ketu Bulter, koju smatraju za jednu od najseksi igračica, završila je svoje učešće na Australijan openu već u prvom kolu!

Bulterova je u dva seta poražena od Ruskinje Darije Kasatkine (6:1, 6:4) što i nije neko iznenađenje s obzirom na razliku na WTA listi. Podsetimo, Kasatkina zauzima 71. poziciju, dok je Keti na 371. mestu.

Britanka je i prethodne godine ispala još u 1. kolu, dok je 2019. uspela da stigne do drugog.  Zanimljivo, te godine su je optužili da je zbog 23.000 evra varala na Rolan Garosu.

Naime, ona je tada poručila da neće igrati u Parizu zbog povrede leđa i da se povlači sa RG, ali se njeno ime ipak našlo u glavnom žrebu. To je privuklo veliku pažnju javnosti s obzirom na to da je Britanka dobila novac.

Učesniku prve runde, prema propozicijama, sledovalo je 46.000 evra i u slučaju da pre meča preda isti dobiće polovinu tog novca - 23.000!

Keti je, inače, 2017. imala i najkraću haljinu na Vimbldonu, a u nastavku pogledajte zašto je smatraju za jednu od najatraktivnijih teniserki:

Video: Olga Danilović vežba u karantinu za Australijen open

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    8. februar 2021 | 11:23

    Sad slobodno može da nastavi da pozira razgolićena.

  • Igor

    9. februar 2021 | 18:06

    Seksi je

  • Bixy

    8. februar 2021 | 14:05

    Bravo Olgice, samo napred do svetskog broja JEDAN u ženskoj konkurenciji. Živa nam i zdrava bila i sreća neka te prati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA