Garaža Zlatana Ibrahimovića od 8,5 miliona €: 11 moćnih mašina, 4 Ferarija, Lamborgini, Porše...

Ibrahimović ima zavidnu kolekciju automobila, gde se posebno ističu Ferarijevi primerci

  • 25
Zlatan Ibrahimović Foto: Youtube Doug DeMuro/Stockholm Carspotting/GTBOARD.com, Profimedia, Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović je poseban fudbaler, koji gde god se pojavi privlači pažnju na sebe. Tako je i na terenu, ali i van njega. Švedski fudbaler, koji ima balkanske korene, uskoro će gostovati Crvenoj zvezdi u Beogradu 17. februara s Milanom, pa će to biti prilika i da ga srpska javnost bolje upozna.

Ibrahimović je potekao iz siromašne porodice roditelja koji su se sa Balkana odselili u Švedsku. Otac mu je iz Bosne, a majka iz Hrvatske, a on je odrastao u Malmeu u pravom getu, gde je često i bio gladan, što je i sam priznao u svojoj autobiografiji.

Sve što danas ima zaradio je napornim radom, a sada kada zarađuje ogroman novac, voli da ga troši tako što sebi ispunjava neke želje iz mladosti.

Zlatan svoje milione voli da troši i na skupocene automobile, koje pažljivo bira i po pravili su to neki od najprestižnijih modela. Jedan od uslova za njegov transfer u Juventus bio je i da mu klub kojim upravlja porodica Anjeli koja rukovodi i Fiatom, obezbedi Ferari koji se proizvodi u fabrici ovog automobilskog giganta iz Torina.

Ibrahimović je tada dobio svog prvog Ferarija, a do danas ih u svojoj bogatoj kolekciji automobila ima četiri, od čega su sve posebni i skupoceni primerci kao što su Ferari Enco, Ferari Monca, Ferari Laferari i Ferari 488 Pista Spajder.

Samo vrednost ova četiri Ferarija premašuje 7 miliona evra. A pored njih, Ibra u svojoj moćnoj garaži ima i Lamborgini, Porše, BMW, Mecedes, Audi, Maserati, ali i Volvo, čije je zaštitno lice u Švedskoj. Sva vozila premašuju cifru od oko 8,5 miliona evra.

Nedavno je Ibrahimović na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju kako vozi jedan od svojih najvrednijih automobila, Ferari Moncu SP2, čija se vrednost procenjuje na oko 2 miliona dolara.

To nas je navelo da istražimo koje sve automobile još poseduje Ibrahimović, a kako izgleda ova njegova impresivna kolekcija sa više od 10 automobila, pogledajte u galeriji koja je pred vama.

Video: Ibra luduje uz pesmu Nade Topčagić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    10. februar 2021 | 19:17

    Човјек поштено зарадио. Није украо , неког искористио и није му нико поклонио тако да не разумијем завист , пакост и љубомору. ПС Фудбал јесте прецијењен спорт међутим он за то није одговоран...

  • Xxx

    10. februar 2021 | 19:59

    Pa sto pisete o coveku sta sve ima. Docice Velja Nevolja da ga reketira

  • Putin R.S

    10. februar 2021 | 16:47

    Kralju sve si to zasluzio mukotrpnim radom sam. Neka imas, a dace bog jos vise. Legendo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA