≫ 

Mihajlović branio Ibru zbog Sanrema, pa pričao i o dečku svoje ćerke koji igra za Monako

Podsetimo, i sam Mihajlović će učestvovati na ovom festivalu

  • 1
Siniša Mihajlović Foto: Tanjug/AP

Trener Bolonje Siniša Mihajlović stao je u odbranu Zlatana Ibrahimovića, povodom sve češćih priča oko njegovog gostovanja na festivalu Sanremo u vreme ključnih mečeva Milana u Seriji A!

Predviđeno je da Ibrahimović učestvuje u programu svake večeri od 2. do 6. marta, Milan u međuvremenu razmišlja da helikopterom ide na festival kako se ne bi umarao tokom puta i kako bi mogao onda da trenira, a Mihajlović je na sve to rekao:

- Ako Ibrahimović na treningu i utakmici bude radio ono što se od njega očekuje, a verujem da hoće, ne vidim u čemu je onda problem. Svako je slobodan da radi šta hoće. Vremena su se promenila. Deca su danas mnogo profesionalnija nego što smo mi ranije bili. Prosto ne vidim problem oko njegovog učešća na festivalu - rekao je Mihajlović koji će i sam biti Ibrin gost jedne večeri.

Prokomentarisao je srpski stručnjak i dečka svoje ćerke Viktorije - napadača Monaka i italijanske reprezentacije Pjetra Pelegrija.

- Ako je moja ćerka srećna, onda sam i ja. Bez obzira na profesiju momka kog je izabrala - poručio je Mihajlović čija druga ćerka Virdžinija je takođe u vezi sa defanzivcem Pordenonea Alesandrom Volglijaćijem.

U nastavku pogledajte i fotografije Mihinih ćerki Viktorije i Virdžinije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zalosno

    23. februar 2021 | 15:10

    Sta vredi srpskom narodu sto je Sinisa "Srbenda", kad su mu deca, a bice i unuci, Italijani?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA