≫ 

Bivša svetska šampionka u provokativnom izdanju: Ruskinja se skinula za popularni časopis za odrasle

Inače, poznata je po svojim atraktivnim nastupima

  • 0
Elizaveta Tuktamysheva Foto: Instagram/liza_tuktik

Ruska klizačica Jelizaveta Tuktjamuševa godinama unazad važi za jednu od najatraktivnijih takmičarki na ledu, gde se posebno izdvajaju njeni seksi nastupi koji praktično "tope" isti!

Svojevremeno svetska šampionka i nedavno je privukla pažnju tako što se provokativno fotografisala za poznato izdanje magazina "Maksim", odnosno njegovo rusko izdanje.

Tuttjamuševaje na naslovnoj strani završila samo u donjem rublju, dok čitaoce unutra ček set provokativnijih fotografija poznate klizačice.

- Sportisti se retko pojavljuju na našim naslovnim stranama, još više svetski prvaci u umetničkom klizanju. Upravo je takva Lisa Tuktamkjuševa - stoji u opisu pomenutog magazina.

Tuktamjuševa je, inače, nedvano osvojila "Gran pri" u Moskvu, a uskoro je očekuje i takmičenje na Kupu Rusije gde će se boriti za jedino upražnjeno meso u timu za nadolazeće Svetsko prvenstvo u Stokholmu krajem marta.

U nastavku možete pogledati i njene fotografije sa nastupa i društvrenih mreža i uverite se zbog čega je baš nju izabrao magazin "Maksim."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA