BiH ima jednu od najatraktivnijih fudbalskih sudija: "Muvaju" je tokom meča, izgleda kao top model

Kanita, inače, ima samo 19 godina...

  • 0
Kanita Barakovic Foto: Instagram/kaniiita_b

Retki su slučajevi da u regionu imamo devojke koje sude mečeve u muškom fudbalu, a upravo jedan takav stiže nam iz Bosne i Hercegovine!

Naime, tamošnji fudbal može da se pohvali da "pod svojim sudijskim nebom" ima atraktivnu Kanitu Baraković (19) koja sudi mečeve Prve i Druge lige Tuzlanskog kantona.

Kako je sama rekla u inervjuu za portal "Sport Sport.ba", kao mala je imala želju da se bavi fudbalom - ali joj je ona ostala uskraćena zbog nedostupnosti onog ženskog u njenoj blizini.

Nedugo zatim kod Kanite se javila želja da kroz fudbalskog sudiju ostane u svetu fudbala, mada je priznala da je prolazila kroz teške trenutke i da je čak razmišljala da napusti suđenje.

- Neretko se dešavaju i ružne scene i žrtva sam neumesnih komentara raznih lica i sa samog terena ali i sa tribina. Od klasičnog nabacivanja, do zaista ružnih reči i psovki, neminovno je da se naslušam svega. U početku mi je bilo teško to prihvatiti i često sam razmišljala čak i o napuštanju ovog posla. Međutim, shvatila sam da odustati može svako i da sam puno jača od njihovih frustracija koje pokušavaju izlečiti na takav način - rekla je Kanita.

Priznala je i da joj je idol Nemica Bibijana Štajnhaus koja je nedavno bila u VAR sobi na meču između Crvene zvezde i Milana, a vi u nastavku pogledate i Kanitine fotografije i uverite se da zašto bi vrlo lako mogla da uđe u izbor za najseksi ženskog sudiju sveta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA