≫ 

Ispovest čoveka koji je motorom vozio Ibru na Sanremo: Evo šta mu je Zlatan tražio tokom vožnje!

Čovek po imenu Franko otkrio da je napadač Milana želeo da vozi tih 60 kilometara

  • 5
Zlatan Ibrahimović motor Printskrin: Instagram/ibrahimovicnewz

Zlatan Ibrahimović se nije šalio kada je rekao da ima video snimak vožnje motorom ka Sanremu, jer je isti vrlo brzo osvanuo u javnosti!

Podsetimo, napadač Milana upao u veliku gužvu tokom puta ka festivalu te je u jednom trenutku odlučio da izađe iz automobila kako bi zamolio jednog motociklistu da ga preveze nekih 60 kilometara do cilja.

Naravno, italijanski mediji su vrlo brzo pronašli čoveka koji je vozio Ibru, čoveka po imenu Franku, i koji je ispričao svoje viđenje celokupne situacije.

- Vraćao sam se kući posle jedne vožnje, bila je velika gužva, i video sam crni kombi u kom je bio neko ko je ličio na Ibrahimovića. Pomislio sam: Pa, ovo je Ibra!" U tom trenutku vozač je spustio prozor i poručio mi da Ibra pita hoću li ga odvesti na Sanremo.

- "Naravno da ću te odvesti", rekao sam i dodao da ima rezervu kacigu ispod sedišta. Pozvao sam suprugu i rekao joj da vozim Zlatana, ali mi nije poverovala. Ja sam takođe navijač Milana, a otkriću vam i da je Ibra želeo da vozi. Međutim, rekao sam ne!

Nastavio je Franko svoju ispovest.

- Istina je ono što je rekao na televiziji, da je išao sa čovekom koji nikada nije vozio autoputem. On je jedna izvrsna osoba, pitao me je kako da se zahvali. Poslaće mi i majicu... Nisam mogao da se slikam sa njim, jer se sve brzo izdešavalo i otrčao je. Ali mi je supruga poverovala, brak je siguran.

Video: Ibrina garaža vredna više od 8,5 miliona evra: Jedna marka automobila mu je miljenica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA