"Ona je zabavljala četnike u Vukovaru": Hrvati napali Zlatana Ibrahimovića zbog pesme Nade Topčagić

Nastup Šveđanina na Sanremu izazvao kontroverze u komšiluku

  • 44
Nada Topčagić Foto: ATA Images

Zlatan Ibrahimović je proteklih dana bio jedna od glavnih atrakcija u Sanremu gde je nastupao na čuvenom festivalu zajedno sa našim Sinišom Mihajlovićem.

Prve večeri Šveđanin je privukao pažnju i kada je izašao na binu uz zvukove hita "Jutro je" od naše poznate pevačice Nade Topčagić. Ovaj potez je, međutim, naišao na oštre komentare u regionu, konkretno u Hrvatskoj, gde Zlatanu zameraju što je koristio Nadinu numeru.

- Upravo je Topčagićka uz Eru Ojdanića bila jedna od zabavljačica četnika i ostalih srpskih vojnika u Vukovaru, samo nekoliko dana nakon stravičnog masakra i pada grada. Kasnije se Topčagićeva branila kako je na taj nastup bila naterana.

Ipak, Ibrahimoviću, koji ima bosanskohercegovačke krvi u sebi, to nije smetalo. Možda za taj podatak ni ne zna. On se niz stepenice festivala do pozornice spustio uz veliki osmeh i u smokingu - napisao je hrvatski Večernji list.

Hrvati citiraju i izjavu Nade Topčagić koja je rekla da je Zlatanov izlazak na binu Sanrema uz njenu pesmu "Jutro je" ujedno i kruna njene karijere.

Video: Ibrahimović meč protiv Zvezde prati sa tribina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    6. mart 2021 | 19:35

    Hrvati zaista patološki mrze Srbe i sve što je srpsko i sve što ih podseca na Srbe. Ja mislim da je to jedna bolest. Treba psiholozi i psihijatri da naprave jednu studiju i da se vidi kako i na koji način da se bolest mržnje svega što je srpsko izleči. Jer u suprotnom to je jako štetu ne samo za Srbe već i za Evropsku uniju u kojoj funkcionišu i Hrvati. Jer ta bolest mržnje prema jednom narodu koju je imao i Hitler može da utiče i na druge narode pa da u toj EU počnu da tako mrze jedni druge. Imaju ti nacionalni psiho problemi veliku mogućnost interakcije.

  • Duki

    6. mart 2021 | 19:29

    Mnogo Zlatana boli ona stvar sta bedni Hrvati misleJASENOVCSve govori

  • beast

    6. mart 2021 | 18:33

    Drugovi moji oni se svojom mrznjom polako izoluju od sveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA