Javio se Bebi s pričom da hoće da pomogne psima, pa počeo da je muva, a onda ga je brutalno spustila

Portparolka Vojvodine objavila prepisku s mladićem koji je pokušao da dođe do kontakta s njom, ali se to nije najbolje završilo po njega

  • 9
Sanja Kružević Printskrin: Instagram.com/sanjabebaaa

Portparolka Vojvodine, Sanja Kružević, zvana Beba, često putem Instagrama, gde je prati više od 40.000 ljudi, pokušava da pomogne psima kojima je pomoć neophodna. Objavila je i video u kojem apeluje na sve koji su u mogućnosti, da uplate novac za azil sa pse u Srbobranu, gde napušteni psi žive u veoma teškim uslovima, a često zbog hladnoće sami kopaju rupe u kojima spavaju ne bi li se malo ugrejali.

Pozvala je sve koji su spremni da pomognu da joj se jave direktnom porukom, kako bi dobili detaljnije informacije oko računa na koji mogu da uplate novac.

Ipak, bilo je tu očigledno raznih ljudi, a Sanja je odlučila da javno objavi prepisku sa jednim od njih, koji je zloupotrebio njenu ljubav prema psima u pokušaju da dođe do interakcije s njom.

Navodno dirnut njenom on joj se javio i sastavio patetičnu poruku. Sanju je ona oduševila i odgovorila mu je kako može da pomogne, a onda je usledio "hladan tuš".

Mladić je zapravo tada otkrio svoje prave namere i kako kaže da ga zapravo "ga zabole k... za pse", već je samo želeo da nju pozove na dejt.

Sanja mu nije ostala dužna, a nakon što joj je poslao i svoje poruke, spustila ga je brutalnom rečenicom i time završila komunikaciju.

Pogledajte u galeriji i kako je tekla čitava prepiska:

Pogledajte i zašto Sanju Kružević mnogi smatraju jednom od najepših i najprovokativnijih žena srpskog fudbala:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    12. mart 2021 | 19:54

    Hahaha koji seljak, nema pojma kako da priđe devojci. Mada i ona sva plastična, tako da tu nema prirode lepote.

  • Fee

    12. mart 2021 | 17:53

    Haha a ona ne voli lovu sva je nevina

  • Lol

    12. mart 2021 | 17:57

    Ima ovaj ozbiljan problem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA