≫ 

Vezista Rome dobio dozvolu da igra, ali je pitanje da li mu se "izlazi iz Kjarine spavaće sobe"

Italijani se pitaju da li je Zaniolo i psihički spreman

  • 1
Nikolo Zaniolo Foto: Instagram.com/nicolozaniolo

Vezista Rome Nikolo Zaniolo dobio je "zeleno svetlo" da se vrati na teren posle operacije kolena i očekuje se da bi ponovo mogao da zaigra 10. aprila.

Roma će tog dana igrati protiv Fjorentine, a Zaniolov oporavak teče toliko dobro da nema potrebe ni da ide na dodatnu kontrolu, prenose italijanski mediji.

Međutim, neki od njih se pitaju koliko je Zaniolo uopšte koncentrisan na fudbal s obzirom na to da je u poslednje vreme završavao na naslovnim stranama zbog nove devojke Kjare Nasti.

Kjara je influenserka s kojom je Zaniolo od sredine februara, a prethodno je raskinuo sa jednom od najlepših žena sveta - 12 godina starijom Rumunkom Madalinom Geneom. A u vezu sa ovom glumicom uplovio je nakon što je u decembru ostavio trudnu devojku

Kjara ima 23 godine i već sa 15 je imala blog koji joj je doneo neverovatnu popularnost, dok je sa 16 objavila knjigu sa savetima za kupovinu.

Poreklom je iz Napulja i bila je verena sa Emanueleom Borijelom, bratim poznatog fudbalera Marka Borijela. Bavila se glumom, a učestvovala je u rijaliti programima u Italiji.

Nedavno je "uhvaćena" u ultra kratkom šortsu kako šeta zajedno sa Zaniolom i njegovom mamom, a te fotografije su obišle sve tabloide koji tvrde da se Kjara odlično slaže sa "svekrvom", kao i sa samim Nikolom koji uživa pored nje.

U nastavku pogledajte i njene fotografije i uverite se zašto je Zaniolo "pao" na nju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    25. mart 2021 | 21:37

    chiara nasti = kiara nasti italijani nemaju slovo J u svom alfabetu ( juventus je izuzetak) isto tako nemaju ni k w x y osim ako se ne radi o stranim recima i izrazima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA