≫ 

Toni Parker opet zaljubljen: Smuvao prelepu teniserku, bivšu devojku svetskog šampiona

Nekadašnji igrač San Antonija i reprezentacije Francuske ne krije vezu sa Alize Lim nekadašnjom teniserkom

  • 0
Toni Parker i Alize Lim Printskrin: Instagram/tonyparker09/alizelim

Toni Parker ponovo zaljubljen. Posle dva razvoda, sada voli francusku teniserku Alize Lim. Izgleda da svet ima novi sportski par iz snova. Toni Parker i Alize Lim svoju vezu objavljuju u javnosti prvi put.

Parker je objavio sliku na Instagramu u zagrljaju sa Limom, noseći je na leđima. Pored toga, jednostavno srce. Više reči nisu potrebne.

Lim ima 30 godina i u prošlosti je bila u vezi sa drugim sportskim zvezdama. Na primer sa teniserom Žermi Šardijem ili nedavno sa olimpijskim šampionom u plivanju i svetskim šampionom Florentom Manadouom.

Karijera joj je trajala 11 godina i dogurala je do 135. mesta na VTA rang listi. Trenutno je još uvek svetski broj 640.

Lim, koja Martinu Hingis pominje kao svog velikog uzora, osvojila je tri turnira u singlu i šest u dublu na ITF nivou. Sa četiri učešća na Otvorenom prvenstvu Francuske, međutim, nije mogla više od prvog kruga.

Parker je sasvim druga priča. Ovaj 38-godišnjak važio je za jednog od najboljih svetskih košarkaša. Bio je super zvezda u NBA ligi i uživao je legendarni status kod svog dugogodišnjeg poslodavca San Antonija Spursa.

Pogledajte galeriju:

Povukao se 2016. godine, bio je četiri puta NBA prvak, a 2007. bio je prvi Evropljanin koji je izabran za MVP-a lige. Takođe je bio višestruka zvezda u najboljoj košarkaškoj ligi na svetu i osvojio je zlato sa francuskom reprezentacijom na Eurobasketu 2013.

Od 2007. do 2010. Parker je bio oženjen glumicom Evom Longorijom (Očajne domaćice), zajedno su smatrani holivudskim parom iz snova. Brak iz snova završio se bolnim razvodom nakon što je rečeno da ju je izdao.

Posle Longorije, Parker je bio oženjen reporterkom Akele Fransin, sa kojom ima dva sina. Prošle godine njih dvoje su se razveli u „potpunom međusobnom poštovanju“.

Video: Vatreni prizori devojke fudbalera Milana pred meč sa Zvezdom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA