≫ 

Počeo je još kao maloletnik da zavodi: Sve Ronaldove devojke s kojima je "uhvaćen na delu"!

One dame za koje ne postoje nikakvi dokazi, osim da su ga možda jurile i želele, smo izostavili, jer u tom slučaju bi ih bilo barem duplo više

  • 4

Kristijano Ronaldo je uvek u žiži javnosti, a poslednjih desetak dana pogotovo u centru pažnje u Srbiji posle gostovanja sa reprezentacijom i meča protiv Srbije.

Nije samo zbog onih scena s kraja utakmice kada je samoinicijativno napustio teren i bacio kapitensku traku koja je kasnije završila na humanitarnoj aukciji za lečenje malog Gavrila Đurđevića.

Ronaldo kao što znamo gde god da se pojavi privlači uvek pažnju devojaka i žena, iako je godinama već u srećnoj vanbračnoj zajednici sa Georginom Rodrigez.

Kristijano Ronaldo, Cristiano Ronaldo, Giorgina Rodriguez, Georgina Rodrigez

Foto: Tanjug/AP

Tako su i mnoge atraktivne Srpkinje poželele da se tokom ta dva dana, uprkos oštrim merama obezbeđenja pre svega zbog koronavirusa, poželele da se nađu u njegovoj blizini, međutim, samo jedan je uspela u tome, da je nama poznato.

U pitanju je zgodna Biljana Dragaš iz Novog Sada, koja je ispričala i sve o njenom susretu sa, po mnogima, najpoželjnijim sportistom sveta.

Upravo to nas je i inspirisalo da se prisetimo svih devojaka koje su imale nešto sa zavodnikom sa ostrva Madeira.

Biljana Dragaš, Kristijano Ronaldo

Foto: Instagram/miss.biljanadragas.official

S obzirom da je njegova seniorska karijera počela pre skoro 20 godina i da je istog momenta počeo da privlači pažnju svetskih medija, ali i da je dugo birao onu "pravu", imao je "kontakta" sa brojnim belosvetskim lepoticama.

Mi smo uspeli da izdvojimo čak 15 gospođica sa kojima je dokazano ili je bar priznao da je "imao nešto", pa makar i na jedno veče.

One dame za koje ne postoje nikakvi dokazi, osim da su ga možda jurile i želele, smo izostavili, jer u tom slučaju bi ih bilo barem duplo više.

Na njegovoj listi su se našle tu pre svega manekenke i modeli, ali bilo je i starleta, novinarki, da bi na kraju završio sa asistentkinjom prodaje u Gučijevoj radnji - Georginom Rodrigez, koja je posle toga stekla i sama svetsku popularnost i počela i ona da radi kao model.

Video: Srbi su i humanu stvar izvrgli ruglu: Sprdaju se na aukciji za Ronaldovu traku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA