≫ 

Maradonina ćerka u ljubavnom trouglu: Otela dečka svojoj drugarici, bivšeg reprezentativca Italije

Sve liči na ljubavnu sapunicu u kojoj su svojevremeno učestvovali Maksi Lopez, Vanda i Mauro Ikardi

  • 2
Gianinna Maradona Foto: Instagram/giamaradona

Đanina Maradona, ćerka legendarnog Dijega Armanda Maradone, navodno je uplovila u vezu sa nekadašnjim reprezentativcem Italije Pablom Osvaldom!

To ništa ne bi bilo čudno da Đanina nije bila najbolja drugarica Osvaldove doskorašnje devojke Himene Baron, te otuda mediji u Italiji ovaj slučaj poistovećuju sa onom situacijom u kojoj su bili Maksi Lopez, Mauro i Vanda Ikardi.

I argentinski mediji su nedavno pisali o ovoj ljubavnoj aferi i dodaju da su Osvaldo i Đanina takođe odavno prijatelji. Podsetimo, bivši fudbaler je po rođenju Argentinac koji je pristao da igra za Azure.

Paparaci su navodno više puta uhvatili Đaninu kako izlazi iz Osvaldove kuće, kao i da je njen automobil bio prečesto parkiran ispred.

Osvaldo je poznat kao veliki ženskaroš, sa Himenom ima i dete, dok je Đanina svojevremeno bila u braku sa Serhijem Aguerom četiri godine i imaju sina Benjamina.

Ono što je sada "glavna preokupacija" tabloidnih medija u Argentini jeste istraživanje da li su Đanina i Osvaldo uplovili u romansu po okončanju njegove veze sa Himenom ili je nekadašnji igrač Rome i Juventusa sa Maradoninom ćerkom varao svoju izabranicu.

Pored ovih klubova, Osvaldo je igrao i za Atalantu, Leće, Fjorentinu, Bolonju, Espanjol, Sautempton, Inter, Boku, Porto i Banfild.

Video: Madonina ćerka orgijala na reviji u Bazelu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA