Prvi kadrovi iz svlačionice ćerke Tošića i Karleuše: Voli Zvezdu, tatu, Ronalda, ovako je bodri mama

Nika Tošić nasledila ljubav prema fudbalu od svog oca

  • 9

Video: Tatina naslednica? Nika Tošić trenira fudbal a mama i tata su joj najveća podrška

Nije iznenađenje da deca slavnih sportista nastave njihovim stopama, a tako nešto moglo bi da se desi i sa ćerkom Duška Tošića, koja je odlučila da trenira fudbal.

Niku Tošić smo zatekli na snjimanju spota u Staroj Pazovi za promociju ženskog fudbala, a tom prilikom nam je dala i kraći intervju o svojim pogledima na fudbal, koji je zavolela zbog oca.

Ćerka Duška Tošića i Jelene Karleuše nam je otkrila da navija za Crvenu zvezdu, da joj je pored oca omiljeni fudbaler Kristijano Ronaldo kao i da su joj roditelji najveća podrška za bavljenje fudbalom.

- Htela sam da treniram fudbal zato što me je tata inspirisao, gledala sam utakmice, jako mi se svidelo i htela sam da probam, da vidim kako mi je. Najveća podrška su mi tata i mama. Mama misli da sam dobra u tome, podržava me u tome - rekla je Nika za Telegraf.

Ona je ranije trenirala odbojku, ali se ipak trenutno više pronalazi u fudbalu.

- Više mi se sviđa fudbal, jer se deca bolje ponašaju prema meni, oni me hvale, ja njih hvalim i super se družimo - rekla je Tošićeva naslednica.

Pogledajte ceo intervju, kao i kadrove iz svlačionice u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    12. april 2021 | 14:09

    Ti si, Nika, jedno divno dete. Veruj u sebe! Kilogrami nestaju uskoro, porašćeš, kreće pubertet. Majku sam videla, prvi put, na letu za Skoplje. Nemaš na koga da budeš bucka. Cmok.

  • JA

    12. april 2021 | 16:49

    Dete kao prvo ne zna da se ponaša, vidi se odsustvo roditelja. Kao drugo pitajte devojčice iz Crvene zvezde da li ona trenira i igra fudbal. Dok god se u Srbije daje prostor maminoj i tatinoj deci a talenti stavljaju po strani budućnosti za sport nema.

  • Jelena

    12. april 2021 | 16:16

    Niki samo ne obracaj ....💕💕💕💕💕🤭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA