Državni posao isprozivao Florentina Pereza: "Jel to znači da moja Vojvodina ne može da osvoji LŠ?"

Urnebesna epizoda posvećena Superligi Evrope

  • 3
Drzavni posao, Cvarkov, Torbica, Boskic Printskrin: Youtube / Državni posao

Prošlo je više od nedelju dana kako je Superliga Evrope doživela svoj krah, a sada je i ekipa "Državnog posla" dočekala svoju šansu da isproziva to takmičenje i Florentina Pereza.

Popularna emisija "Državni posao" je poznata upravo po načinu rada koji na satiričan način provlači kroz svoje epizode sva aktuelna dešavanja u Srbiji, ali i na svetu.

- Ovo je sramota... Šta to znači? Jel to znači da moja Vojvodina ne može da osvoji Ligu šampiona - upitao je odmah Đorđe Čvarkov, glavni arhivator ovog odeljenja i popularni navijač ovog kluba iz Novog Sada.

- Koji to Bog otac može da se rodi i da kaže da ukoliko Vojvodina izbori, ukoliko jadnica izbori svojim radom i igrama na terenu i šutevima Drinčića iz daljine igranje u finalu Lige šampiona... Ko može da zabrani, da ukoliko regularno izbori, ko može da zabrani da moja Vojvodina digne trofej Lige šampiona?

Emisija je kasnije otišla u raspravu između Čvarkova i Dragana Torbice koji su nastojali i branili svoj stav da se fudbal oduvek igrao zbog navijača, kao i da je popularan jer ga je mogla igrati i sirotinja.

- Ne treba ti ni lopta, možeš "pičiti" krpenjaču, možeš miorom, treba ti livada, bose noge i za stativu staviš šta imaš il' kamen il' prut il' krave dve - reči su Dragana Torbice koji smatra da je upravo to čar fudbala, što ga svako dete na ovom svetu može igrati.

Dok s druge strane Boškić je branio Superligu, Florentina Pereza i tezu da je fudbal samo biznis i trka za novcem.

Na kraju epizode, Čvarkov i Torbica su počastili Florentina Pereza i jednim transparentom

- Perez Florentino u d**e me dirn'o

Podsetimo, Florentino Perez je postavljen za prvog čoveka Superlige, a kao takav pretrpeo je salvu uvreda tokom organizacije, jedan od prvih ljudi u Srbiji koji ga je "počastio" sočnim rečima je bivši reprezetantivac Jugoslavije Rade Bogdanović koji ga je nazvao matorom drtinom.

Video: Voždovac dao 2 gola za manje od 3 minuta: Novopazarci napravili neviđenu glupost kod drugog!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA