≫ 

Žena koja je optužila Kristijana Ronalda za silovanje traži 64 miliona evra za odštetu!

Ketrin Majoroga je ovaj zločin prijavila pre tri godine, a sada traži odštetu

  • 6
Kristijano Ronaldo, Ketrin Majorga Printskrin: Youtube/foolishpost

Ketrin Majoroga, bivša manekenka a sada nastavnica fizičkog, tužila je Kristijana Ronalda 2018. godine zbog navodnog silovanja koje se desilo devet godina ranije!

Prema rečima Ketrin, Kristijano Ronaldo i ona su se upoznali u Las Vegasu 2009. godine u jednom noćnom klubu, kasnije su završili i u hotelskoj sobi gde ju je Portugalac silovao. Pretila je Portuglacu da ima dokaz za svoje tvrdnje, a onda su se samo godinu dana kasnije dogovorili da slučaj ne ode na sud.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by futbolife.info (@futbolife.info)

Naime, Ronaldo je uz pomoć svog agenta Žorža Mendeša isplatio sumu od 375.000 evra i slučaj je tu završen, ali na određeno vreme.

U međuvremenu, Ketrin je postala nastavnica u osnovnoj školi, a Ronaldo je rekao kako ona sve ovo radi zbog toga što želi da postane popularna preko njega.

Osam godina kasnije, tačnije u aprilu 2018. Ketrin je ipak tužila Ronalda i izjavila je kako je bila "mentalno nestabilna" u trenutku kada je prihvatila ovu cifru. A kao potporu njenoj tvrdnji, njeni advokati su sastavili spisak od 16 ljudi iz medicinskog osbolja koji su joj pružali usluge.

30. Marta ponovo su razgovarali advokati, navodno je Ketrin imala dokument koji je potpisan 2010. i u kom se nalazi priznanje da ju je Ronaldo silovao.

Kristijano Ronaldo, njegov agent Žorž Mendeš i tim advokata i dalje uspevaju da odbrane Ronalda, a Ketrin je izašla u javnost s novim zahtevom.

Ketrin Majoroga sada traži 64 miliona evra od Kristijana Ronalda kao nadoknadu za sve pretrpljenje bolove i patnje kroz koje je prošla u ovih 12 godina. Želi 20 miliona za "bolove u prošlosti", onda još 20 miliona za "buduće bolove", kao i 20 miliona za "kaznenu odštetu", plus četiri dodatna miliona za advokate i sve troškove.

Video: Ispucao je lopticu i ona je upala u auto u pokretu: To je zvanično najduži golf udarac na svetu!

Arsenal ima užasnu sezonu, ali se ipak dokopao polufinala Lige Evrope, gde večeras (21.00) gostuje Viljarealu. Naravno, i za jedne i za druge je trofej u ovom takmičenju izuzetno primamljiv jer donosi i plasman u Ligu šampiona, što kroz nacionalna prvenstva nisu ostvarili. Kvota na keca je 2,65, na iks 3,20, a na dvojku 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Arsenal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miami

    29. april 2021 | 13:51

    Globalni trend. Das za dzabe, pa se setis da si silovana i trazis pare koje ne bi u sto zivota zaradila. Mora zatvorom da se stane na put ovim zloupotrebama.

  • 1989

    29. april 2021 | 13:19

    Super, ako je tako nek joj plati toliko, ali ako se ispostavi da nije, nek ona njemu plati tu cifru. Dokle vise sponzoruse da bdu u centru paznje?

  • Перагеније

    29. april 2021 | 13:42

    Хехе, напада га, нуди се - а онда силовање, хехе. АЛА је скупа!...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA