≫ 

Ronaldo šleperom prebacio svoje "zveri" iz Torina: Pogledajte selidbu moćne garaže od 20 miliona €

Osvanuli snimci na kojima se vidi kako šleper prevozi sve automobile na nepoznatu lokaciju

  • 11
Ronaldo Garaža automobili vozni park Foto: Instagram/cristiano

Kristijano Ronaldo će gotovo sigurno napustiti Juventus, a priča je u toku večeri došla do "podgrevanja" jer su mediji uslikali šlepere koji su odvozili kolekciju skupocenih automobila iz njegovog doma u Torinu.

Već dugo se priča o mogućem odlasku Ronalda. PSŽ, Mančester Junajted, a u poslednje vreme i Sporting iz Lisabona su klubovi koji se pominju kao buduća destinacija ovog fudbalera.

Na Tviteru su osvanule slike koje idu u prilog priči o mogućem odlasku, naime, mediji u Italiji su u toku noći zabeležili nekoliko fotografija šlepera, koji je prevozio sve skupocene automobile Kristijana Ronalda na nepoznatu lokaciju.

Kristijano Ronaldo je poznat po svojoj kolekciji automobila, na leto 2018. je prevezao sve svoje automobile iz Madrida u Torino. Pre samo nedelju dana je kupio još jedan automobil, reč je o Ferariju Monca koji ga je koštao 1.6 miliona evra.

Najskuplji automobil u kolekciji Kristijana Ronalda je Bugati Chiron, automobil koji vredi 4.2 miliona evra. Ovaj model je napravljen u samo 500 primeraka, a Ronaldov je poseban jer je ugraviran i logo "CR7" na karoseriji ovog automobila.

Pored ovog, Ronaldo poseduje i Bugati Vejron, automobil koji vredi približno 2.5 miliona evra. Najveća brzina ovog automobila je 415 km/h, dok do 100 km/h dolazi za 2.4 sekunde.

Ukoliko pogledate njegovu garažu možete naći i Lamborgini Aventador, nekoliko Ferari modela, Rols Rojs, Aston Martin...

Neke od tih automobila možete pogledati u galeriji ispod:

Video: Lazetić opleo po nekim ljudima: Ove što se motaju oko terena i glume ludilo treba proterati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskreno

    17. maj 2021 | 14:19

    Bila je čast i privilegija gledati legendu svih ovih godina, na žalost ove godine se vec videlo da je ipak blizu kraj jedne od najvećih karijera u fudbalu!

  • B

    17. maj 2021 | 13:26

    Samo neka ide.

  • realno

    17. maj 2021 | 14:52

    Kapiram da su sve ovo mocni automobili i da kostaju toliko da ja nikad necu moci polovini jednog da kupim...ali realno, meni se nijedan ne svidja..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA