Igrač Rome za 6 meseci ostavio trudnu devojku, jednu od najlepših žena sveta i vrelu influenserku

Zaniolo očigledno skače iz kreveta u krevet

  • 1
Madalina Ghenea, Kjara Foto: Profimedia, Instagram/nastilove

Otkako se pojavio na italijanskoj fudbalskoj smotri, mladi vezista Rome Nikolo Zaniolo nalazi se na naslovnim stranama tamošnjih medija!

Najpre je to bilo zbog dobrih igara, potom i zbog seksi  mame Frančeske Koste koju je i sam igrač molio da se pristojnije ponaša na društvenim mrežama, da bi posle teške povrede ligamenata kolena Zaniolo "spas" pronašao u burnim aferama.

Naime, Zaniolo je za samo šest meseci ostavio trudnu devojku Saru Skaperote, ušao u vezu sa Madalinom Geneom - jednom od najlepših žena sveta, a onda je i nju ostavio zbog "vrele" influenserke Kjare Nasti. Međutim, i sa njom je nedavno prekinuo.

- Moja veza sa Sarom je već duže vreme gotova. Jednostavno smo shvatili da se više ne slažemo. Neke stvari se prosto nisu uklapale u moj život profesionalnog fudbalera - rekao je Zanilo za "Gazetu delo Sport" krajem decembra i dodao:

- Nekoliko puta smo sanjali o porodici, neću to da poreknem, ali su stvari krenule drugačije. Kada mi je rekla da je trudna, bio sam iskren i rekao sam da nisam spreman za takvu obavezu. Pogotovo jer se nismo slagali. Odlučila je da nastavi trudnoću i ja to poštujem.

Zaniolo je u trenutku davanja intervjua već bio sa Rumunkom Madalinom, glumicom i manekenkom koja je 12 godina starija od njega.

Genea važi za jednu od najlepših žena sveta, majka je četvorogodišnje devojčice, a u prošlosti je bila povezivana sa velikim šmekerima kao što su fudbaler Marko Borijelo i glumac Džerard Batler.

I onda - bum! Zaniolo završava i vezu sa Madalinom, te se krajem februara upušta u aferu sa Kjarom koja je za Dan zaljubljenih otkrila da su zajedno.

Zaniolo je Kjari tada poslao 100 ruža, a ova influenserka je poznata po tome što ima nekoliko tetovaža na svom telu, a zanimljivo je da iznad guze ima onu sa svojim imenom.

Meidji u Italiji se pitaju ko će biti sledeći na Zanipolovom spisku, mada fudbaler trebutno ima većih briga posle oporavka od povrede - moraće da se dokazuje novom treneru Žozeu Murinju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA