≫ 

Nema više Zvezdinog "predatora": Kori Volden se ošišao, navijači ga jedva prepoznali na TV ekranima

Amerikanac iznenadio posmatrače utakmice plej-ofa Superlige

  • 6
Košarka, KK Crvena zvezda - KK Budućnost VOLI Foto: kkcrvenazvezda.rs

Košarkaši Crvene zvezde su sa pola gasa pobeili Zlatibor u prvom meču četvrtfinala plej-ofa Superlige u utakmici u kojoj je Dejan Radonjić poštedeo neke od glavnih nosilaca igre iz nedavnog pohoda na ABA titulu.

Među njima je bio i Amerikanac Kori Volden, koji je meč ispratio sa strane, sa pozicije iza koševa. U trenutku dok su ga kamere TV Arena Sport zumirale na Voldenu je primećena i drastična promena imidža.

Zvezdin košarkaš se ošišao, pa je u istoriju otišla i bujna kosa koja mu je bila deo prepoznatljivog imidža koji je gajio i kao igrača Partizana.

Kori Volden, Crvena zvezda Foto: Screenshot/Arena Sport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    31. maj 2021 | 20:28

    Ha, ha,predator! Pa jos zvezdin!Ceka taj prvi mig agenta da opet zbrise.Ovde lagano svi dolaze da malo zarade a da nemaju neke obaveze kao u Americi.Da su kvalitet ostali bi tamo...toliko o predatorima odande!

  • Olimdar

    31. maj 2021 | 20:58

    Vilden voli više FMP-2 zato i došao setite se samo Klea u fudbalu samo daj kintu više i odmah voli klub. Tako i Volden kao Kleo kleo se kleo pa u FMP-2 za bolju paru odleteo, ćim neko da više opet će da zbriše.

  • Zvezdanka

    31. maj 2021 | 21:34

    😍👍💋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA