Paklen trening za atraktivno telo: Miličićeva žena dominira u teretani, savršena guza u prvom planu

Još jednom je pokazala svoje savršeno telo...

  • 3

Kao što je njen suprug Darko Miličić svojevremeno dominirao pod obručima, tako sada Zorana Miličić "deli" fitnes lekcije u teretani!

Zorana se već duže vreme bavi fitnesom, a njeni treninzi retko kada prođu nezapaženo. Kako zbog onoga što radi na njima, tako i zbog isticanja savršene figure.

Što se tiče ovog poslednjeg, objektiv kamere je bio na njenoj savršenoj pozadini koju je i stekla upravo zahvaljujući mukotrpnim vežbama.

Ti naproni treninzi i te kakodaju rezultat, pa ima telo na kojoj bi joj pozavidele i tinejdžerke, ali i mnoge velike svetske zvezde.

Posebno ističe svoje gluteuse na koje je ponosna, a često objavljuje i fotografije na svom profilu na Instagramu gde je "utegnuta" u helankama ili u kupaćem kostimu ili donjem vešu, gde dolaze do izražaja njene obline.

U nastavku možete pogledati neke njene atraktivne fotografije, dok je video treninga na početku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    1. jun 2021 | 13:09

    ima vremena..ne radi i cak i neverujem da kuva i sprema..tako da ta to nije nista extra nesto..da bi preplivala okean rekao bi WOW..

  • N

    1. jun 2021 | 12:48

    Kad drugih obaveza i nemaju!!!

  • Tina93

    1. jun 2021 | 14:58

    Ova zena je meni brutalna kako izgleda svaka ti cast 😍 A vi sa negativnim komentarima, bolje se ugledajte na nju i posetite malo teretanu, posvetite se treningu i sebi. Bitno da ste za tudje zivote ste sudije, a za svoj advokati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA