Zvezdina legenda oštro po Farmi i Parovima: Sav šljam iz države ti svaki dan puštaš ovom narodu

Da je poznat i kao neko ko nema "dlake na jeziku", Dragiša Binić je pokazao na primeru rijalitija

  • 42

Tokom intervjua koji je dao Telegrafu za 30 godina Barija, odnosno osvajanja titule prvaka Evrope sa Crvenom zvezdom, legendarni fudbaler tog kluba Dragiša Binić dotakao se i aktuelne situacije u državi.

Pre svega u društvu koje je, prema njegovom mišljenju, zatrovano rijalitijima koji niču iz dana u dan. Na konstataciju da ga je tokom karijere pratio status boema i kafanskog čoveka (ikao nikada nije konzumirao alkohol), Binić je "otvorio dušu":

- Da li ste nekada videli mene na slici sa nekom devojkom? Nekad su se igrači krili da ih ne vide sa nekim ribama, da ih ne nazivam pogrdnim imenima. Sa damama sumnjivog morala. Krio si se i od samog sebe. A danas vode fotografe i slikaju šatro starlete. To su sad nazvali starlete.

- Nekad si imao programe na televiziji gde si gledao kulturne emisije. Danas imaš Farmu i Parove. I sav šljam iz države ti svaki dan puštaš ovom narodu. Da li ti je naredio neko "preko" da to radiš ili puštaš da neka televizija ili pojedinci uzmu određeni novac? Ili ovde nešto nije u redu sa ovim narodom. I ti sad regrutuješ tu decu. Ja ne znam, u zadnjih nekoliko godina svi pevaju. Sve pevačice i pevači. Imamo više pevača nego fudbalera.

- Nekad se znalo šta je pevač i kakav treba da bude. Ono što je nekad bilo sramota, što se nekad krilo i pričalo tajno, to je sada najbitnije. Deca to gledaju, oblače se kao pevačice i starlete, ponašaju se tako... Tome na kraj mora da se stane. Mislim da to nije u redu. Osim dece i stariji su počeli da gledaju. Ja bih ugasio te televizije zakonom. Pazite, to je i ranije bilo, ali posle ponoći platiš, ukucaš i gledaš. Pusti narod da gleda sada normalno nešto - jasan je bio Binić.

U nastavku pogledajte i fotografije Binićevog imanja u rodnom selu nadomak Kruševca:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA