Skandal u ruskom fudbalu: Objavljene golišave fotke direktora kluba i sportske novinarke

Murzagulov je prvi čovek UO UFE, dok je Ulijana Trigubčak odranije poznata po provokativnim fotkama

  • 1
Uljana Trigubčakova Foto: Instagram/Ульяна Тригубчак

Veliki skandal nedavno je pogodio ruski fudbal zbog poteza člana uprave UFE Rostislava Murzagulova da odradi set provokativnih fotografija i okači ih na Instagram!

Murzagulov, koji je inače predsednik Upravnog odbora UFE, poznato je i po tome što peva i bavi se politikom, a u žižu javnosti dospeo je sa sportskom novinarkom Ulijanom Trigubčak.

Ulijana i Murzagulov se znaju odranije, što govore i te sporne fotografije na kojima je novinarka u donjem rublju i u ljubavnom zanosu sa direktorom UFE.

- Razumem da će me mnogi osuditi zbog ovoga, verovatno ću prestati da budem direktor kluba, ali ovo je pametna odluka - rekao je Murazgulov za ruske medije i dodao:

- Ako su moroni, onda neka shvate da moja foto-sesija ima takve posledice. Ne želim da budem grobar fudbala, ali ako misle da je problem u meni onda u redu. Neka nadđu nekog drugog ko je obučen. Najbitnije je da fudbal ne pati. Ja neći biti izgubljen, nemam problem sa ponudama za posao.

Ulijana je, s druge strane, ostala zaključana po pitanju izjava, ali je poznato da je ova novinarka uvek na ivici provokacije. Svojevremeno se fotkala i gola na Instagramu, a vi u nastavku možete videti njene fotografije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA