≫ 

Tomić potpuno pukao! Maltretirao svoju devojku, zvezdu sajta za odrasle, ona se sveti kućnim videom

Vanesa Sijera ga je krišom snimila dok joj uništava laptop vredan 16.000 dolara

  • 1

Video: Devojka tenisera objavila kućni video s njim iz osvete

Izgleda da je pukla ljubav između Bernarda Tomića i zvezde sajta za odrasle, Vanese Sijere. Mediji su danima pisali o ovoj vezi i tome što je "nestašni dečko australijskog tenisa" uplovio u romansu sa atraktivnom devojkom koja je popularna na Instagramu i sajtu Only Fans.

Tomić se nakon Australijan opena pripremao u Splitu, gde je s njim došla i devojka. Delovalo je da je sve idilično, ali je izgleda između njih pukla ljubav.

Naime, Vanesa je na svom profilu na Instagramu objavila video koji je krišom snimila, kako Tomić u naletu besa lomi njen laptop i opremu.

- Ne petljajte se sa egom tenisera. Da bih zamenila štetu od 16.000 dolara zbog njegovog malog besa, objavljujem kućni snimak na Only fans. Nije mi žao - rekla je Vanesa uz snimak na kojem se vidi kako Tomić lomi njen laptop, a zatim prilazi ka njoj s besnom grimasom na licu i otima joj telefon jer je primetio da ga snima u naletu rastrojstva.

Ubrzo joj je stiglo stotine poruka s pitanjem da li je s njom sve u redu.

- Ta sve koji me pitaju, ja sam dobro. Daću sebi vreme da se oporavim mentalno pre nego što nastavim da objavim nešto. Materijalne stvari mogu da se zamene. Samo da razjasnim, nikad nije digao ruku na mene.

Pogledajte i kako izgleda Vanesa Sijera, a poslednja fotografija je ono što Tomića može da brine kada je u pitanju kućni snimak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA