≫ 

Gobeljić pao u trans kad mu je Baja Mali Knindža zapevao na veridbi: "Pobiću ih sve"

Golman crveno-belih propustio je veridbu Marka Gobeljića, ali su se sadašnji i bivši saigrači potrudili da mu prenesu delić atmosfere preko telefona

  • 30

Marko Gobeljić je odlučio da zaprosi svoju devojku Katarinu Grujić, a na slavlju koje je upriličeno bili su i njegovi nekadašnji saigrači iz Zvezde, popularni Gardisti, koji su palili baklje dok je Gobeljić prosio svoju devojku.

Vujadin Savić, Aleksandar Pešić, Nemanja Radonjić i Goran Čaušić su se potrudili uz Gobeljića da održe atmosferu, pa su u jednom momentu zapevane i navijačke pesme.

Jednu pesmu je Gobeljiću otpevala i sama Katarina Grujić, a na repertoaru su bili i Đurđevdan, ali i pesma Seja Kalača "A jesam te volio", zbog koje su čak pozvali i Milana Borjana, jer je jedan stih izmenjen tako da se on pominje.

- I opet, i opet, Borjan brani sve, samo da si kraj mene - pevao je muzičar koji je bio zadužen za atmosferu okružen Gardistima.

Interesantno je da im je pevao i Baja Mali Knindža, koji je uspeo da stigne i na Gobeljićevo veselje, iako je bio prethodno na rođendanu Cecinog unuka Željka.

Gobeljić je posebno pao u trans uz pesmu "Vratite mi kopačke".

Video: Gobeljić i Kaća Grujić slavili veridbu uz Baju Malog Knindžu: Jedna pesma bila posvećena i Borjanu

- Pobiću ih sve, pobiću ih sve, ne vrate li moje kopačke" - pevao je Gobeljić u transu sa Bajom Malim Knindžom.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videima, a u nastavku pogledajte i kako je izgledala veridba Gobeljića u galeriji:

Favoriti za osvajanje Evropskog prvenstva Španija i Portugalija večeras (19.30) će odigrati prijateljski meč u kojem bismo mogli da dobijemo naznaku šta da očekujemo od ove dve reprezentacije na EURO. Kvota na keca je 2,45, na iks 3,25, a na dvojku 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - Portugalija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    4. jun 2021 | 12:08

    Hajde sad recite da li ovaj čovek može da prođe lekarski za vozačku?

  • Mladen

    4. jun 2021 | 12:08

    Jel skinuo gaće da pokaže kao Stojkoviću? E Srbijo jadu i cemeru !

  • Dr. Keramicar

    4. jun 2021 | 13:01

    To se u nasem narodu kaze ,,Šabani''

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA