≫ 

Sneža Borjan od dvorišta napravila raj na zemlji: Supruga golmana Zvezde uživa pored bazena

Vreli junski dan supruga Milana Borjana provela je pored bazena

  • 64

Dok Milan Borjan trenutno obavlja svoju reprezentativnu dužnost u dresu Kanade, njegova supruga Snežana uživa u toplim junskim danima!

Za to joj nije bio potreban odlazak na neke daleke destinacije, već samo parče dvorišta kuće u kom je napravila pravi mali "raj na zemlji."

Sneža se na svom Instagram storiju pohvalila"okolinom" koju je opisala kao svoje omiljeno mesto, a na snimku su "dominirali" bazen, ležaljke i ljuljaška, kao i atraktivna figura Borjanove supruge.

Inače, golman i kapiten Crvene zvezde će 9. juna braniti za Kanadu protiv Surinama i psole toga se vraća za Beograd. Odlučio je da ne brani na Gold kupu kako bi sa crveno-belima bio od početka kvalifikacija za Ligu šampiona, dok će od kluba dobiti nekoliko dana više za odmor.

Nedavno je poručio i koliko mu znači porodica.

- Eh, da je bilo sreće i da je sudbina namestila da oženim Snežanu kada sam imao 18 godina. Ne smem ni da zamislim kojim bi tokom moja karijera išla. Sin je moja snaga, razlog moje borbe, zaslužan za sve moje uspehe. Filip i Snežana su moj početak i kraj. Moje sve.

U nastavku pogledajte i Snežanine fotografije na kojima uživa u dvorištu pored bazena:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana Gaga

    6. jun 2021 | 09:53

    Njeno ponasanje pokazuje da je Milan sonja... koja se normalna zena ovako ponasa, da blamira sebe i muza?

  • Kaja

    6. jun 2021 | 12:28

    Nikola Jokic. Jedini sportista koji nije ozenio plastikanera sa titulom i zaposlenjem "zena fudbalera". Bravo Nikola. Jedini neiskompleksirani, prizemni sportista..

  • Ma

    6. jun 2021 | 09:59

    Kome je ova interesantna ko je ona cime se bavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA