≫ 

Mejveder opet u zagrljaju striptizete: Izbacio je iz vile, pa vratio nazad čim je uzeo 100 miliona

Mesec dana su bili razdvojeni, sada idu na odmor da planiraju venčanje

  • 2
Ana Monro Printskrin: Instagram/thereal.annamonroe

Kao što se i očekivalo, legendarnii američki bokser Flojd Mejveder vratio se u zagrljaj verenice Ane Monro nakon borbe koju je imao sa jutjuberom Loganom Polom!

Flojd je Anu, inače striptizetu koja je radila u njegovom klubu u Las Vegasu, "izbacio" iz vile pre mesec dana kako bi se što bolje pripremio za pomenuti meč koji je, na kraju, završen bez pobednika.

Barem zvanično, jer su nezvanično pobednici obojica! Pre svega Mejveder, koji je na konto tog meča zaradio ukupno 100 miliona dolara i koji je nedugo posle istog prvo otrčao kod Ane koja se već vratila u vilu.

Mediji u SAD navode da će njih dvoje sada da idu na neki romantični odmor kako bi nadoknadili pomenutu razdvojenost.

- Njih dvoje će na tom dugom odmoru nastaviti da planiraju brak i zasnivanje porodice. Mnogi su pomislili da su odnosi među njima zahladili nakon što je Ana otišla iz vile, ali Flojd je samo želeo da bude maksimalno koncentrisan na borbu - poručuje izvor blizak paru.

Ana inače ima 29 godina, a za njihovu vezu se saznalu u februaru kada je Flojd proslavio svoj 44. rođendan. U nastavku pogledajte i zašto je Floj pao na Anine čari:

Video: Najbogatiji sportista planete pokazao svoju brutalnu garažu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA