Srpska Kim Kardašijan opet trudna s NBA zvezdom: Pol Džordž čeka treće dete s Danijelom Rajić

Danijela Rajić ponovo u blagoslovenom stanju

  • 4
Pol Džordž, Danijela Rajić Foto: Instagram.com/danielarajic/

Pol Džordž bije bitku za veliko NBA finale sa Los Anđeles Klipersima, gde njegov tim trenutno gubi od Finiksa sa 2:1 u seriji. Na poslednjem meču bio je ključni igrač za pobedu tima iz Los Anđelesa, a ovih dana je dobio i lepe vesti van terena.

Naime, njegova verenica, Danijela Rajić, trudna je po treći put. Oni imaju dvoje dece iz veze koja traje uz manje prekide osam godina.

Srpska Kim Kardašijan, kako zovu Danijelu, objavila je fotografiju na kojoj se vidi da je u poodmakloj trudnoći, što se vidi po njenom stomaku uz komentar da se "beba junior" sprema da dođe na svet uz plavo srce.

Da li je ovim Danijela nagovestila da će posle dve ćerke ona i Pol Džordž dobiti sina, saznaćemo za nekoliko meseci.

Podsetimo, Pol Džordž je zaprosio Danijelu Rajić prošle godine kada su na veridbi treštali hitovi Cece Ražnatović.

Danijela je svojevremeno radila kao go-go igračica na Floridi, a ona i Pol su se i upoznali tako u Majamiju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic)

Njihov odnos je u početku bio turbulentan, nakon što je ona ostala u drugom stanju, Džordž je negirao da je otac deteta, a ona ga je tužila na sudu. Kada je devojčica Olivija rođena, urađen je DNK koji je potvrdio da je Pol Džordž otac deteta.

Usledila je nova Danijelina tužba, i to zbog navodne priče da joj je košarkaš nudio milion dolara da pobaci. Ni Pol Džordž nije sedeo skrštenih ruku, te je on uzvratio tužbom, jer je želeo da bude staratelj devojčici.

Nakon suđenja, Danijela Rajić i NBA košarkaš su ipak našli zajednički jezik i nastavili su svoju vezu. U međuvremenu, njih dvoje su dobili i drugu ćerku koja je dobila ime Nataša.

Danijela je srpskog porekla, vezana je za Srbiju, a svoju decu vodi u srpsku crkvu, a na svom Instagramu promoviše i srpstvo, kao i to da je Kosovo Srbija. Privatno sluša srpsku muziku, pa često može da se čuje i kako u društvu Džordža uživa u pesmama Teodore Džehverović ili Cece.

Takođe, otkrila je i da navija za Partizan kada su je pitali koga voli od večitih rivala iz Beograda. Mnogo pažnje privukao je i njen susret sa Novakom Đokovićem na derbiju Los Anđelesa koji su gledali zajedno.

Pogledajte i neke od njenih fotografija koje često izazivaju pažnju na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA