≫ 

Rajsko imanje Nedovića: Izlaz na jezero, bazen, kamini, nestvaran pogled iz spavaće sobe i kupatila

Srpski košarkaš uživa u životu punim plućima, a ono što je zaradio tokom karijere iskoristio je za velelepno imanje na obroncima Fruške Gore

  • 21
Nemanja Nedović Foto: Instagram neda1624/minamilutinovic

Košarkaš Nemanja Nedović odlučio je da ovog leta propusti reprezentativne obaveze, kako je naveo, zbog oporavka od korona virusa. Slobodno vreme sada koristi za maksimalan odmor, uživa uz svoju suprugu Minu, a vreme najčešće provodi na svom imanju na obroncima Fruške gore.

Bračni par Nedović je upravo na ovom imanju imao i svadbu, koja je bila kao iz bajke, a i sam prostor je takav da odiše luksuzom, idilom i mirom, koji podseća na najlepše predele Toskane. Dok je Nedović igrao u Italiji, on i Mina su obilazili vikendice oko jezera Komo i mesta Portofino, što im je poslužilo kao inspiracija za uređenje svog budućeg imanja.

Košarkaš i manekenka su kupili imanje malo pre svadbe, izabrali su predivnu lokaciju, na kojoj tada nije bilo ničega sem stare drvene kućice.

Sada je tu prava rajska idila koja podseća na imanja nekih od najvećih svetskih zvezda vredna nekoliko miliona evra.

Imanje sada ima modernu kuću s bazenom i nekoliko kamina, koji uveče daju poseban vizuelni efekat s menjanjem boja. Iz kuće se pruža predivan pogled iz svih delova, bilo da je iz spavaće sobe koja gleda na jezero, ili iz kupatila, koje nudi pogled na polja suncokreta.

Kuća ima ogromno dvorište, koje direktno izlazi na jezero, a Nedovići su zasadili i baštu i voćnjak, pa za voće i povrće koriste hranu koju sami uzgajaju.

- Posadili smo samo ono što mi volimo da jedemo. Morali smo da imamo trešnje, to je moje omiljeno voće. Tu su i limun, začinsko bilje, lubenice, jagode. Od povrća spanać, razne salate, luk, paradajz, paprika, tikvice, krompir. Čak smo probali sa pistaćima i bademima, nadamo se da će uspeti. Sve je ulepšano lavandom i sa mnogo cveća.

- Predivno je kad se ujutru probudite i znate da ne morate da odlazite na neko drugo mesto po namirnice, samo se uputite u svoju baštu i uberete ono što ćete jesti za doručak, ručak i večeru. To stvara jedan poseban osećaj, ritual, i ne može se porediti ni sa čim - rekla je Mina nedavno za časopis Glorija.

Video: Kako je izgledala svadba Nemanje i Mine Nedović na njihovom rajskom imanju

Video: Na imanju je Nedović proslavio i 30. rođendan, kada je napravio veliku žurku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beograd

    1. jul 2021 | 13:59

    Predivno, imanje I pametno potrošen novac. Niko normalan ne voli zivot u betonu i smogu.

  • Miroslav

    1. jul 2021 | 15:19

    Ne postoji lova za koju bih pustio kamere u svoje dvorište. Ovo rade samo skorojevići.

  • Anika

    1. jul 2021 | 13:47

    A pivo ne ispusta iz ruke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA