Atletičarka završila na sajtu za odrasle: Pre odlaska na OI želi da zaradi na golišavim fotkama

Kanađanka otvorila profil na "Onlyfans" platformi

  • 1
alyshanewman Foto: Instagram/alyshanewman

Atraktivna kanadska atletičarka Ališa Njumen, koja će se ove godine takmičiti na Olimpijskim igrama u Tokiju, iznenadila je javnost objavom da je završila na sajtu za odrasle!

Ališa se takmiči u disciplini skok s motkom i ovo će joj biti druge Igre u karijeri, mada će je na ovima verovatno gledati drugačijim očima zbog profila na "Onlyfans" platformi.

Ona je za svoj 27. rođendan okačila atraktivnu fotografiju i poručila da sada mogu da je vide na pomenutim profilu, a sve je objasnikla rečima:

- Kada ako ne sada? Ako ne pomeramo granice i rušimo barijere, to nam neće doneti ništa dobro u stvaranju sopstvene ličnosti. Celi život sam mao sportista rušila te barijere, sada sam dobila mogućnost da pokažem i drugu stranu, kao žena.

Inače, ova atletičarka za sada ima tri medalje na svom kontu. Zlato na Komonveltskim igrama osvojila je 2018. gdoine, četiri godine ranije uzela je bronzu, dok se bronzanim odličjem okitila i 2019. na Panameričkim igrama.

U nastavku pogledajte i njene atraktivne fotografije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    3. jul 2021 | 11:48

    Standardno...sada bi svaka laku lovu na taj nacin, a nemaju obraza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA