≫ 

Bivši igrač Zvezde uživa sa devojkom u Turskoj, njena tetovaža na butini privlači veliku pažnju

Orlandić "puni baterije" za novu sezonu, mada mediji u Crnoj Gori javljaju da napušta Zetu

  • 0
Petar Orlandić, Luka Jović, FK Crvena zvezda Orlandić u društvu Luke Jovića Foto: MN Press

Činjenicu da su poprilično kasnili sa pripremama za početak nove sezone, napadač Zete Petar Orlandić iskoristio je za uživanje u Turskoj!

Crnogorski mediji su pre nekoliko dana pisali da je Zeta jedini klub iz Prve lige Crne Gore koji nije počeo pripreme, kao i da će Orlandić krenuti stopama pojedinih fudbalera i napustiti klub za koji je igrao ovog proleća.

U međuvremenu, dok ne nađe novi aganžman, nekadašnji napadač Crvene zvezde "puni baterije" u Beleku sa atraktivnom devojkom Katarinom koja, osim zbog izgleda, privlači i veliku pažnju zbog tetovaže na desnoj butini.

Orlandić je za Zvezdu igrao u periodu od 2015. do 2017. godine, a na Marakanu je stigao upravom iz Zete. Navijači crveno-belih ga najviše pamte po tome što je na pripremama dao tri gola za 19 minuta, ali i po ponašanju koje je uvek bilo za pohvalu.

- Verovali ili ne, nisam išao u noćne klubove otkako sam u Beogradu. Nećete me videti na splavovima - rekao je Orlandić svojevremeno i tako "kupio" Zvezdine navijače.

Orlandić je po odlasku iz Zvezde igrao u Portugalu, na Malti i Tajlandu, kao i u Spartaku iz Trnave, a sudeći po fotografijama na Istagramu i dalje je privržen srpskom šampionu. Doduše, sada kao navijač.

Video: Srbi i Hrvati se svađaju zašto letuje tamo, dok fudbaler Zvezde uživa na Hvaru sa devojkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA