Fatalne lepotice Superlige bez kojih su utakmice nezamislive: Uživaćemo gledajući ih u novoj sezoni

Bilo da je reč o voditeljkama, novinarkama, portparolkama klubova, pa sve do supruga i devojaka fudbalera

  • 1

Ovog petka počinje nova sezona Superlige Srbije. Nova sezona sa sobom donosi i dosta promena, pre svega u formatu i uvode se neka nova pravila.

Međutim, neke stvari se i neće promeniti, a to je da usled povratka i publike na stadione, ponovo će lepe žene i devojke krasiti tribine srpskih stadiona.

Do sada smo već navikli na neka poznata lica bez kojih se ne mogu zamisliti utakmice domaćeg fudbalskog prvenstva. Bilo da je reč o voditeljkama, novinarkama, portparolkama klubova, pa sve do supruga i devojaka fudbalera.

Zato smo i danas na dan kada počinje domaće fudbalsko prvenstvo rešili da vas podsetimo koje će to lepotice biti "zaštitna lica" Superlige Srbije u predstojećoj sezoni bez kojih neće biti moguće zamisliti utakmice i prenose istih.

To možete pogledati u našem videu na početku ovog teksta.

Video: Kad se gasi VAR, 2 nova pravila, sklonjeno 5 sudija: Sve što treba da znate o novoj sezoni Superlige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gml

    16. jul 2021 | 17:01

    Kad opisujete Snezu napisite koliko je matoraca izmenjala pre nego se udala za golmana. Eto afera sa Tumbom je usko povezana sa fudbalom, i to je neki fudbalski minuli rad valjda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA