≫ 

Mesijeva žena dominirala u mini suknji, pa poslala emotivnu poruku zbog odlaska iz Barselone

Antonela je na konferenciji privukla veliku pažnju

  • 3
Antonela Roccuzzo Foto: Profimedia/AFP

Pored suza koje su obišle čitav svet, konferenciju Lionela Mesija u nedelju obeležila je i njegova surpuga Antonela Rokuzo koja je iz dva razloga privukla pažnju medija!

Prvi je, naravno, onaj detalj kada je ustala i dala Mesiju maramicu u trenutku kada se ovaj emotivno slomio, a drugi je momenta kada su svi shvatili da Antonela nosi mini suknju i da i te kako atraktivno izgleda.

Na konferenciji nije govorila, ali se nakon nje Antonela javila na Instagramu i poslala poruku svom suprugu koji je na korak od prelaska u Pari Sen Žermen.

- Teško je napisati samo u nekoliko reči sve ovo što smo doživeli tokom svih ovih godina. Toliko emocija koje će ostaviti traga u našim životima. Kako se kaže: "Ono što nas ne ubije, čini nas jačim."

- Sa porodicom koja te podržava, ponovo ćemo izaći na teren jači nego ikad. Bićemo zajedno gde god odemo i uvek ćemo ići napred. Volim te - napisala je Antonela koja je uiz tekst priložila fotografiju cele porodice pored Mesijevih osvojenih trofeja.

Antonela i Mesi imaju tri sina za koje je doskorašnji kapiten Barse rekao na konferenciji da su "katalonski Argentinci", a vi u nastavku možete pogledati i neke fotografije njegove supruge:

Video: Kada se seksi žene fudbalera skinu u bikini svi uzdišu za njima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bas

    9. avgust 2021 | 08:33

    Ha ha ha metar i sumska jagoda

  • panic

    9. avgust 2021 | 08:24

    dobro da mu nije i pas izdominirao pa ako je mesi fudbaler dobar zena mu je prosecna vrednost na milioni ima od nje zgodnije i sa suknjom i bez nje i vi o njoj pisete

  • stojadin pavlovic

    9. avgust 2021 | 16:19

    Slatka je nema sta da ne budemo ljubomorni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA