Bivši igrač Voše preti Zvezdi: Da li na Marakanu stiže i atraktivna žena defanzivca Kluža?

Graovac je svojevremeno igrao u Superligi, a u braku je tri godine sa Tamarom

  • 4
Daniel Graovac Foto: Instagram/daniel_graovac

Fudbaleri Crvene zvezde će u utorak od 21 čas kod kuće igrati prvi meč plej-ofa Lige Evrope protiv rumunskog Kluža koji u svom sastavu ima i dobro poznato ime srpskoj javnosti!

U pitanju je Daniel Graovac, bosanskohercegovački defanzivac koji je u sezoni 2018/19 igrao Superligu kao član Vojvodine iz koje je i otišao u rumunski fudbal. Najpre u Astru, da bi ovog leta potpisao ugovor sa Klužom.

Protiv Jang Bojsa i Borca iz Banajluke nije igrao, ali je u tamošnjem šampionatu stadardan u defanzivi, dok je upisao i evropske minute u oba duela protiv Linkolna.

Takođe, igrao je i celi meč protv Farula na kom je Kluž ostao bez dvojice bitnih igrača koji će zbog povrede skoro sigurno propustiti duel sa crveno-belima.

Što se tiče samog Graovca, dete je zagrebačkog Dinama u koji je, doduše, stigao iz Slobode iz Novog Grada sa 12 godina. Prvi seniorski klub mu je, ipak, bio Zrinjski, a igrao je još i Muskron i Željezničar. Za reprezentaciju BiH odigrao je tri meča.

Pre tri godine je uplovio i u bračne vode sa devojkom Tamarom za koju se mnogi pitaju hoće li u utorak bodriti Graovca iz lože Marakane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA