≫ 

Sve o ženi s kojom Džordan obilazi Hrvatsku i Crnu Goru: Bivša manekenka, veže ih čudna klauzula

Kubanka je već osam godina u braku sa "Letećim Majklom"

  • 2
Ivet Prijeto Printskrin: Youtube/ Mykonos Live TV

Dolazak legendarnog Majkla Džordana na hrvatsko i crnogorsko primorje ovog leta je, bez sumnje, velika stvar za pomenute države koje mogu da se pohvale da su ugostile verovatno i najvećeg košarkaša u istoriji ove igre.

Džordan u regionu boravi več dvocifren broj dana, a poslednji put je "uhvaćen" u Crnoj Gori gde je izazvao veliku pažnju tamošnje javnosti.

"Društvo" mu pravi atraktivna supruga Ivet Prijeto s kojom je Džordan u braku od 2013. godine i u koji je uplovio nakon što je 2006. godine okončao najskuplji razvod u istoriji. Naime, Džordan je tada morao da isplati bivšoj suprugi Huaniti neverovatnih 168 miliona dolara na račun brakorazvodne parnice.

Dve godine kasnije u jednoj diskoteci je upoznao kubansku manekenku Ivet Prijeto, a njihova svadba bila je pred 500 zvanica u jednoj crkvi u Palm Biču.

Na zabavi kod kuće im se pridružilo još 2.000 gostiju, među njima su bili i Skoti Pipen i Toni Kukoč, a svi radnici oko venčanja obavezali su se i potpisali ugovor da detalje venčanja ne smeju iznositi u javnost.

Takođe, i Džordanova nova supruga morala je da potpiše predbračni ugovor kako mu se ne bi ponovila situacija sa prvom suprugom. Ipak, mediji su tada preneli da postoji jedna klauzula koja kaže da će Ivet, u slučaju razvoda, za svaku godinu u braku dobiti milion dolara. Ukoliko brak pređe 10 godina, onda će Ivet za svaku godinu dobiti pet miliona.

Što se tiče same Kubanke, ona je svojevremeno bila u vezi sa Hulijom Iglesijasom Juniorom, sinom poznatog pevača i brata poznatijeg Enrikea Iglesijasa.

Video: Pogledajte kako se Majkl Džordan opustio na svemirskom brodu od 70 miliona evra: Odmara u Splitu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tvoj Rene...

    30. avgust 2021 | 13:31

    Ivet izdrzi jos malo...

  • Sremcica

    31. avgust 2021 | 10:55

    Bas me zanima stace biti posle desete godine braka?Da li ce odjednom ljubav da prestane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA