Spavala sa Ronaldom, pa poslala uznemirujuću poruku Georgini: Čuvaj se moje sudbine

Ne baš tim rečima, ali suština njenih izjava je jasna

  • 1
Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez

Foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Nataša Rodriges (25) glavna je tema britanskih medija ovog ponedeljka, jer je poslalao zanimljivu poruku Georgini Rodrigez - verenici Kristijana Ronalda!

Naime, Nataša je svojevremeno spavala sa Kristijanom Ronaldom i i tvrdi da joj je trebalo čak četiri godine da ga preboli nakon što je neočekivano pobegao od nje.

- Kristijano me je ispustio kao ciglu i to isto može da učini i Georgini. Kažu da "vuk menja dlaku, ali nikada ćud", a isti slučaj je i sa fudbalerima koji privlače veliku pažnju atraktivnih žena - rekla je Nataša za "San" i dodala:

- Kristijano će biti veliki ulov za sve i Georgina mora da se pazi ukoliko želi da sa njim ima budućnost. Što se mene i Ronalda tiče, uvek sam imala osećaj da je moglo da bude nešto više i da postanemo momak i devojka. Bila sam povređena zbog načina na koji me je ostavio i blokirao na Instagramu.

Nataša je priznala da je u kontak sa Ronaldom stupila 2015. godine, i to nakon što je on tražio fotke njene guze nedugo posle raskida sa Irinom Šajk. Poslala mu je fotku svoje zadnjice, uz poljubac.

- Bio je jedan sat iza ponoći i to sam uradila kao šalu. Nisam mislila da će odgovoriti, ali jeste već u šest ujutru. Stvari su tada počele da se odvijaju.Sada mi je žao što sam se i javila.

Ronaldo je u međuvremenu u skladnoj vezis a Georginom Rodrigez koju je upoznao u jednom butiku. Imaju jedno zajedničko dete i još troje koje je Portugalac dobio sa surogat majkom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deseptikon

    6. septembar 2021 | 10:37

    Da su mi tolike pare umakle ja ga nikad nebi prebolio, 4 godine su nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA