≫ 

Ono kad ti Snup Dog peva na svadbi: Oženio se Lilard, slavni reper bacao zvanice u trans

Lider Portlanda stao na "ludi kamen"

  • 0
snup dog Foto: twitter/NBA_NewYork

Superstar Portland Trejl Blejzersa Demijan Lilard proteklog vikenda je oženio svoju dugogodišnju devojku Kajlu Henson, na svadbi su bili njegovi brojni sadašnji i bivši saigrači iz Portlanda, a među njima i Jusuf Nurkić, koji je samo za ovu priliku doleteo iz Evrope.

Pre samo nedelju dana Nurkić je u Hrvatskoj održavao formu, ali nije želeo da propusti veliki dan svog velikog prijatelja, te se i on našao na dugačkom spisku zvanica za slavlje o kojem se priča.

Glamuroznom venčanju i slavlju koje je usledilo nakon svečanog čina, prisustvovali su i Lilardovi prijatelji iz drugih ekipa, Drejmond Grin, Bredli Bil, a sve njih je, pored ostalih, zabavljao i slavni reper Snup Dog.

Lilard se na venčanju pojavio u komplet belom izdanju, sa dosta otvorenom košuljom, belim pantalonama i obućom, oko vrata je imao i belu ogrlicu...

Nedugo posle slavlja na društvenim mrežama su počele da se pojavljuju fotografije i video snimci sa svadbe na kojima se može videti kako se veselo društvo zabavljalo tog dana. Inače, Lilard sa svojom dugogodišnjom izabranicom ima troje dece, blizance rođene prošlog januara, ćerkicu Kali Li Lilard i sina Kalija Lahima Lilarda, i trogodišnjeg Demijena Džuniora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA