Atraktivna manekenka gledala Đokovića na US Openu, pa poslala moćnu poruku posle Noletove pobede

Ruskinja je bila jedna od malobrojnih navijača na strani prvog reketa sveta

  • 6
Olia Artanova Printskrin: Instagram

Jeste publika na US Openu bila na strani domaćeg tenisera Džensona Bruksbija, ali daleko od toga da ni Novak Đoković nije imao svoje fanove na "Artur Eš stadionu" u noći između ponedeljka i utorka.

Đoković je u četiri seta savladao Bruksbija i obezbedio četvrtfinale protiv Matea Beretinija, a jedna od onih koja je zdušno navijala za Srbija jeste ruska manekenka Olia Artanova.

Ova atraktivna plavuša je i te kako poznata u tom svetu mode i glamura i čest je gost na nedeljama mode u Njujorku, Los Anđelesu, Majamiju... Takođe, snimala je i spotove, gde se ističe onaj sa Snup Dogom, a posle Novakovog meča ostavila je i poruku na Instagramu.

Olia Artanova Printskrin: Instagram/olia.art

- Iako je celi stadion navijao za Bruksbija, Novak Đoković je i dalje šampion - proslavila je Ruskinja Noletov plasman u TOP 8, te ostavila i srca pored njegovog imena.

Olia je rođena i odrasla je u Rusiji gde je plesom počela da se bavi još u 4. godini. U međuvremenu je postala i čirlidersica na fudbalskim i i košarkaškim mečevima Zenita i CSKA.

Upravo tada, tokom jednog snimanja, je shvatila da više volid a se fotografiše nego da pleše, te je odlučila da krene da se bavi karijerom modela. Odskočna daska joj je bio Los Anđeles gde i danas ima prebivalište.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    7. septembar 2021 | 13:36

    Џенсон је имао публику на својој страни а Ђоковић све остало - умеће, упорност, снагу, срчаност ...

  • xxx

    7. septembar 2021 | 13:24

    Bitna mnogo

  • Zile

    7. septembar 2021 | 15:25

    Nole brate, oderi ovo svega ti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA