Teniserke na Met Gala: Osaka šokirala frizurom, Serena stajlingom, Radukanu i Šarapova blistale...

Njujork je sinoć bio centar svetskog džetseta i mode u Metropoliten muzeju

  • 6

Oči svetskog džetseta bile su uprte ka Njujorku, gde je u Metropoliten muzeju održan Met Gala, događaj koji organizuje časopis Vog za prikupljanje novca za Metropoliten muzej, gde svako za ulaz plaća 30.000 dolara.

Ovogodišnja Met Gala okupila je i mnoga poznata lica iz sveta tenisa, pa je tako događaju prisustvovala i nova šampionka US opena, Ema Radukanu, koja je ove godine ispisala istoriju kao jedina kvalifikantkinja koja je osvojila titulu, i to bez izgubljenog seta.

Radukanu je blistala u interesantnoj crno-beloj odevnoj kombinaciji. Uz nju na crvenom tepihu su se pojavile i legende sporta, sestre Vilijams, kao i Ruskinja Marija Šarapova sa svojim izabranikom.

Šarapova je izabrala haljinu zlatne boje u kojoj je bila "zatvorena" od glave do pete. Nešto izazovniju kombinaciju izabrala je Venus Vilijams, koja je u crvenoj haljini istakla dekolte.

Dva najšokantnija stajlinga imali su Serena Vilijams i Naomi Osaka. Serena je u pratnji svog supruga Aleksisa Ohaniona došla sa ogromnim ogrtačem koji je bio u kombinaciji bele, roze i crne boje.

Ipak, najupečatljivija bila je pojava Naomi Osake, koja se potrudila da njen dolazak ne prođe nezapaženo. Frizuru je napravila tako da podseća na leptir mašnu, a to nije prošlo nezapaženo ni na društvenim mrežama, gde se komentariše njen izgled. To možete pogldati i u snimku na početku teksta na 01:05.

Pogledajte u nastavku i kako su izgledale teniserke na ovom događaju.

Video: Ova žena šta god da obuče dominira: Irina Šajk u izazovnoj cvetnoj kombinaciji na Met Gali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA