Sneža Borjan izazvala "ludnicu" ispred Marakane, navijači u redu čekali da se fotkaju s njom

Supruga Zvezdonog kapitena je čak zakrčila i saobraćaj

  • 22
Snežana Borjan Printskrin: Instagram/snežafi

Kao i uvek kada Crvena zvezda igra važne mečeve, isti ne mogu da prođu bez Snežane Borjan  - supruge kapitena srpskog šampiona Milana!

Tako je bilo i tokom utakmice protiv Brage, gde je Sneža zauzela svoje mesto u svečanoj loži i likovala zbog velikog uspeha crveno-belih i igranja u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja pet godina zaredom.

Sneža je bila u centru pažnje i posle meča, odnosno kada je krenula kući, jer Marakanu baš i nije napustila tako lako. Razlog nije bola gužva oko najvećeg srpskog stadiona, već želja navijača da se fotografišu s njim.

- Hvala vam svima koji ste strpljivo čekali u tolikom broju. I izvinite što nisam mogla sa svima da se slikam, jer smo napravili kolaps zbog mog auta nasred puta. Volim vas sve i hvala za ovoliku ljubav - napisala je Sneža na Instagramu.

Kada smo već kod porodice Borjan, vredi pomenuti da je Milan još jednom spasio crveno-bele onom odbranom pri rezultatu 2:1. Mnogi su već videli loptu u goilu, ali je kapiten ponovo sjajno reagovao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Napapiri

    17. septembar 2021 | 10:33

    Neko sinoc ceka u redu da se slika sa,Zeljkom Obradovicem,Saletom Danilovicem,Duletom Vujosevicem...a neko sa Snezom Borjan...

  • Naj

    17. septembar 2021 | 11:55

    Na stranu ova persona ali ovi pavijani zele da se slikaju sa njom!?E svašta!

  • Đokara

    17. septembar 2021 | 10:44

    Kakva seljana, zamislite da se žena bilo kog golmana u Evropi slika posle utakmice sa navijačima?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA